Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod mkb v 18 led 2010 12:18

@fmilan
Ne. Používáš-li ...Plus_b. Tam musí být:
2 = mobilní radar + rychlost
8 = rychlostní panel + rychlost.

U verze ..Plus_a je to:
9(ikona příčný práh) = rychlostní panel. Nevím zdali je hlášena rychlost, ale informace o rychlosti tam je.!
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 18 led 2010 12:42

@mkb: já používám Plus_b, ale osmička se mi v testech hlasů i na silnici při jízdě hlásí jako pozor mobilní radar a nikoliv
rychlostní panel + rychlost. Asi mi chybí nějaký zvuk, nebo je to tím, co jsem psal předtím, že ta ikona je sice v proužku, ale není pro ni hlasový script a proto se hlásí jako mobilní radar.
pro úplnost uvádím k jednotlivých ikonám výčet příkazů ze souboru \iGO8\EXTENSION\SpeedCams\SpeedCams_Voice.ui
speed_cams_def.jpg

6.-10.ikona.jpg

nesedí mi tedy to, co píšeš
mkb píše:@fmilan
Ne. Používáš-li ...Plus_b. Tam musí být:
8 = rychlostní panel + rychlost.

Zvuky jsem tahal z tohoto fóra a myslím že dokonce od tebe a jak pro dvojku tak pro osmičku se mi bere zvuk CSF_warning_1.ogg (pozor,mobilní radar,xx km/h), což musí souviset s tím, že je tomu přiřazen typ jako mobilní radar, ale ikonu si bere jinou (osmičku) :o . Zvuk CSF_Speed_Breaker.ogg tam mám taky, ale ten se mi hlásí pro práh a ten se v Plus_b nepoužívá, takže tomu totálně přetávám rozumět.
Testoval jsem i Plus_a a opravdu jseu někde na místo toho autíčka prahy a ty se hlasově pochopitelně hlásí jako práh, ale nejde mi do palice u Plus_b ta osmá ikonka a jaktože se k ní přiřazuje hlas z druhé ikonky warning_1 :o Mohli byste sem vypsat, co čemu přiřazujete v souborech Plus_a a Plus_b a případně vysvětlit, jakto že ikonek je 15, ale příkazů ve SpeedCams_Voice.ui jen 14 ? :o
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 18 led 2010 13:34

Při jízdě mi to hlásí tak jak jsem psal. Projel jsem si to pro jistotu dvakrát, radary přidané vždy po cca 800m. Při testu zvuků u obou hlásí i rychlost 60km/hod. :?:
Mám nataženo Plus_a, CSF varování
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 18 led 2010 13:37

Nebude zakopaný pes někde jinde, s tou ikonkou č. 8. Já si znovu prošel Zařazení informačních tabulí do databáze radarů ?, a tam jsme se vždy dohadovali pouze o 14 ikonkách, dnes jich je 15?
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 18 led 2010 13:46

Milane, jestli se ti hlásí ikona 8: mobilní radar s možností zadání rychlosti - hláška "mobilní radar, rychlost", pak musíš mít soubor Plus_b. Jediže že bys testoval jen ty tebou napíchané. Zkus si odzoomovat někam nad Prahu nebo na Brno jestli uvidíš někde i trojúhelníčky s prahem od Jaspera. Pokud ano, máš opravdu Plus_a. Pokud však uvidíš to autíčko s modrým kolečkem, máš Plus_b a prahy nikde neuvidíš, pokud si je tam sám nenapícháš.

@Mirku, tak si ty ikony v proužku spočítej - je jich 15 :!: Třeba v těch co jsi sem dal ty :!: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 18 led 2010 13:54

Dane, mám Plus_a. Ty radary 2 a 8 jsem přidal včera po Blansku pro testování hlášek. Jinak jsem si nikdy nevšiml, že by mobilní radary byly na cestě dvoje :oops: . Zato příčný práh = rychlostní panel mám v každé druhé dědině.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 18 led 2010 14:03

A o tom to je :!: :lol: O tom právě píšu - že ty Jasperovy Plus_a mají ty rychlostní cedule pod ikonou práh. Když si napícháš svoje vlastní mobilní s ikonou 8, tak je samozřejmě uvidíš. Ti, co ale používají Plus_b, tak místo těch Jasperových prahů vidíme tu ikonu č.8.
Změň si dB radarů za Plus_b a v té každé druhé dědině uvidíš místo prahů ikonu č. 8.
Já to zkoušel a opravdu, když nahraji Plus_a vidím prahy, když Plus_b, tak autíčko s modrým kroužek - a tak pořád dokola :lol:

Co mně ale stále nejde na rozum - 15 ikon vs. 14 příkazů v speedcam_voice.ini
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 18 led 2010 14:09

SvoDa píše:@Mirku, tak si ty ikony v proužku spočítej - je jich 15 :!: Třeba v těch co jsi sem dal ty :!: :lol:

Teď jich je patnáct, ale původně jsme věděli pouze o 14. Vycházeli jsme tehdy z IconX, a ten má proužek kamerak.bmp pouze se čtrnácti. :!: I proto jsem dával odkaz do původního vlákna, kde počet 14 sám potvrzuješ :lol: . :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 18 led 2010 14:11

Jj, právě vyzkoušeno (u stolu). Teď nevím, jestli je lepší _a nebo _b. Za chvíli pojedu na Vyškov, tak tam zkusím dát _b a uvidím po cestě, co bude hlásit. Jsou tam minimálně čtyři rachlostní tabule, tak jsem zvědav co že mi to zahlásí.
Jinak 15 ikon a 14 hlášek :?: Podle mě někde žere v _a pro ikonu 2 a 8 stejnou hlášku "mobilní radar", ale při jízdě u dvojky mi nehlásí rychlost.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 18 led 2010 14:14

Mirku, nechce se mi pročítat všechny moje příspěvky na toto téma, ale pokud se nepletu, v tom vlákně jsme nediskutovali o počtu ikon v proužku, ale o počtu právě těch příkazů v .ui souborech
viewtopic.php?p=11690#p11690
viewtopic.php?p=24014#p24014

Milane, je to jen o tom, že místo prahů uvidíš ikonu č. 8, která se ti bude hlasově hlásit stejně jako mobilní radar, ale ikonu má od č.2 trošku jinou.
Naposledy upravil SvoDa dne 18 led 2010 14:21, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO