@mkb: já používám Plus_b, ale osmička se mi v testech hlasů i na silnici při jízdě hlásí jako pozor mobilní radar a nikoliv
rychlostní panel + rychlost. Asi mi chybí nějaký zvuk, nebo je to tím, co jsem psal předtím, že ta ikona je sice v proužku, ale není pro ni hlasový script a proto se hlásí jako mobilní radar.
pro úplnost uvádím k jednotlivých ikonám výčet příkazů ze souboru \iGO8\EXTENSION\SpeedCams\SpeedCams_Voice.ui
speed_cams_def.jpg
6.-10.ikona.jpg
nesedí mi tedy to, co píšeš
mkb píše:@fmilan
Ne. Používáš-li ...Plus_b. Tam musí být:
2 = mobilní radar + rychlost
8 = rychlostní panel + rychlost.
Zvuky jsem tahal z tohoto fóra a myslím že dokonce od tebe a jak pro dvojku tak pro osmičku se mi bere zvuk CSF_warning_1.ogg (pozor,mobilní radar,xx km/h), což musí souviset s tím, že je tomu přiřazen typ jako mobilní radar, ale ikonu si bere jinou (osmičku)

. Zvuk CSF_Speed_Breaker.ogg tam mám taky, ale ten se mi hlásí pro práh a ten se v Plus_b nepoužívá, takže tomu totálně přetávám rozumět.
Testoval jsem i Plus_a a opravdu jseu někde na místo toho autíčka prahy a ty se hlasově pochopitelně hlásí jako práh, ale nejde mi do palice u Plus_b ta osmá ikonka a jaktože se k ní přiřazuje hlas z druhé ikonky warning_1

Mohli byste sem vypsat, co čemu přiřazujete v souborech Plus_a a Plus_b a případně vysvětlit, jakto že ikonek je 15, ale příkazů ve SpeedCams_Voice.ui jen 14 ?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.