Nazdar všichni, jsem tady nový, tak vesele pročítám

Tenhle projekt se mi moc líbí, i to zpracování je super. Ale když jsem viděl strukturu, celkem jsem se zhrozil

Nešlo by to udělat aspoň tak, že by byla nějaká konvence v pojmenování souborů, nejlépe anglicky (když už je i ta aktivita od rusáků, aby se v tom taky vyznali)? Přece jenom soubor "další.bmp" bych si nelajznul ani u sebe v počítači, natož na PNA

Navíc ty údaje jsou takto celkem obtížně editovatelné. Stačí oprava jednoho písmenka a je to práce aspoň na hodinu, než se celá bitmapa vygeneruje znovu. Nebylo by lepší to třeba přes mortscript (když už se musí pustit externí program, neměla by být registrace mort problém), odborníci na něj tady jistě jsou, generovat jednotlivé obrazovky s tím, že by veškeré údaje byly uložené v jednoduchých datových souborech, třeba jako ALB.ini, ALB_W.ini, CZE.ini..., ve kterých by byly obecně platné údaje (city=50; outside=90; highway=130; vest=1; daylight=1;... ) a textové informace potom uložené v dalších textových souborech, které by se třeba daly i přepínat podle aktuálního jazyka? Bylo by to rozhodně lépe editovatelné a udržovatelné, ale chápu, že je to zase spousta práce navíc. Klidně bych se do toho i pustil, ale v mortscriptu jsem nikdy nedělal, takže by to asi nebyla žádná procházka. Také je škoda, že se udržují 2 různé verze, ale zas je aspoň možnost volby.
Jinak je tenhle prográmek naprosto super a určitě se hodí, pokud člověk trochu víc cestuje po Evropě (pro svět by se to muselo zase upravit, to už by fakt bylo asi jednoduší to naskriptovat

). Jo a čas a datum mám v angličtině, nevím proč... asi jazyk systému. Provozuju to na Evolve Multitraxx 4G a naprostá spokojenost