Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Databáze údajů CountryInfo pro skiny

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Databáze údajů CountryInfo pro skiny

Příspěvekod Lakva v 13 pro 2009 19:47

NJN, naše byrokracie je bohužel desetiletími komančismu daleko odkroucená od demokracie a mnohem víc se blíží ruskému pojetí "bez bumážky ani na záchod" :-(
Nicméně jak to tak čtu, tak hádám, že angláni musí být z evropské byrokracie ještě víc na budku než my... A nebo to berou po svém a dokud je vše OK, nedělají si z toho hlavu.

Omlouvám se za OT, ale nedá mi to: Oltcite, co když si od někoho půjčím přívěs? Musím si na něj plácnout značku jakou mám na svém autě, nebo se nechává původní?
Tu první vraiantu by podporovala možnost nechat si značku vyrobit kdekoliv... ;-)
Lakva

Příspěvekod tomasii v 13 pro 2009 20:10

Myslím, že tohle by mohlo být nosným tématem pro úředníky EU - sjednotit značení v EU. Je jen otázkou, podle které velké země by se to udělalo, popř. kterou velkou zem pověřit, aby to pro ostatní země za €-úplatu udělala. :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 13 pro 2009 20:45

Měl jsem v plánu udělat i okolní státy, ale podívejte se na Polsko
Snap_2009.12.13 20.45.27_001.JPG

Tolik okresů si snad nikdo nemůže ani pamatovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod oltcit v 13 pro 2009 23:52

Lakva píše:Nicméně jak to tak čtu, tak hádám, že angláni musí být z evropské byrokracie ještě víc na budku než my... A nebo to berou po svém a dokud je vše OK, nedělají si z toho hlavu.

Omlouvám se za OT, ale nedá mi to: Oltcite, co když si od někoho půjčím přívěs? Musím si na něj plácnout značku jakou mám na svém autě, nebo se nechává původní?
Tu první vraiantu by podporovala možnost nechat si značku vyrobit kdekoliv... ;-)

Anglani si z EU hlavu nerobia,stale si myslia,ze su pupok sveta :lol: :roll: je tu par dobrych veci,co by stalo za to prebrat,ale aj par peknych nezmyslov.ale tak je to asi vsade myslim... A s tym pozicanym privesom ano,plati prva varianta,dava sa znacka podla auta,lebo privesy ani klasicke znacky nemaju(len cislo ramu)tu znacku ti spravia kdekolvek,co ma nieco spolocne s automobilizmom.Nie ako u nas ked ti napr. ukradnu znacku,tak mas problem,tu zaplatis 30 liber pokuty,ked nemas znacku na vleku(parkrat som zabudol nasadit aj ja :lol: je lahko snimatelna a nic sa z toho nerobi,niekedy maju porobene aj z papiera,podstatne je aby tam bola korektna znacka,dolezity je princip a nie forma a tak by to podla mna malo byt.
PS uz par dni si drzim myslienku v hlave,ze by bolo dobre vyclenit jedno vlakno,kde by ludia davali svoje skusenosti s jazdenim v inych krajinach,sluzila by ako FAQ pre tych ,ktori by chceli inu krajinu navstivit a bolo by vsetko na jednom mieste.Keby sa nejaky ochotny dobrovolnik toho ujal a doplnal by do prveho vlakna vzdy aktualne informacie,mohlo by to byt skvele,co poviete? Ja zial na to cas nemam,ale rad prispejem do databazy. :idea:
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod harcarik v 20 pro 2009 17:05

Zaktualizované Countryinfo 480x272 CZ a Sk verzia

- pridaný Island a Kazachstan

- pridané amatérové ŠPZ pre CZ a SR z predošlej strany.

Na stiahnutie: countryinfo_480_272
harcarik

Příspěvekod fanda v 31 pro 2009 14:03

Harcarik, je to parádní. Jen se chci zeptat, jak se líší CZ verze od té SK. Oboje jsou totiž ve slovenštině (složka Background).
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 31 pro 2009 21:13

Harčarikovi jsem poslal podklady pro background pro ČR (vyslanectví, konzuláty, asistenční službu, odchylky vybavení oproti ČR, vše pro evropské státy a v češtině), nevím ale, jestli to použil. Připravuji to na stránky i pro 320x240, ale nejsou lidi...
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod harcarik v 01 led 2010 00:48

@ fanda už je v countryinfo komplet čeština podľa podkladov, ktoré mi zaslal tomasii.
Veľa šťastných kilometrov v roku 2010 :)

Na stiahnutie: countryinfo_480_272
harcarik

Příspěvekod ku8az v 01 led 2010 21:34

Nazdar všichni, jsem tady nový, tak vesele pročítám :) Tenhle projekt se mi moc líbí, i to zpracování je super. Ale když jsem viděl strukturu, celkem jsem se zhrozil :) Nešlo by to udělat aspoň tak, že by byla nějaká konvence v pojmenování souborů, nejlépe anglicky (když už je i ta aktivita od rusáků, aby se v tom taky vyznali)? Přece jenom soubor "další.bmp" bych si nelajznul ani u sebe v počítači, natož na PNA :D
Navíc ty údaje jsou takto celkem obtížně editovatelné. Stačí oprava jednoho písmenka a je to práce aspoň na hodinu, než se celá bitmapa vygeneruje znovu. Nebylo by lepší to třeba přes mortscript (když už se musí pustit externí program, neměla by být registrace mort problém), odborníci na něj tady jistě jsou, generovat jednotlivé obrazovky s tím, že by veškeré údaje byly uložené v jednoduchých datových souborech, třeba jako ALB.ini, ALB_W.ini, CZE.ini..., ve kterých by byly obecně platné údaje (city=50; outside=90; highway=130; vest=1; daylight=1;... ) a textové informace potom uložené v dalších textových souborech, které by se třeba daly i přepínat podle aktuálního jazyka? Bylo by to rozhodně lépe editovatelné a udržovatelné, ale chápu, že je to zase spousta práce navíc. Klidně bych se do toho i pustil, ale v mortscriptu jsem nikdy nedělal, takže by to asi nebyla žádná procházka. Také je škoda, že se udržují 2 různé verze, ale zas je aspoň možnost volby.
Jinak je tenhle prográmek naprosto super a určitě se hodí, pokud člověk trochu víc cestuje po Evropě (pro svět by se to muselo zase upravit, to už by fakt bylo asi jednoduší to naskriptovat ;)). Jo a čas a datum mám v angličtině, nevím proč... asi jazyk systému. Provozuju to na Evolve Multitraxx 4G a naprostá spokojenost ;)
ku8az

Příspěvekod vovi v 02 led 2010 17:18

Ta myšlenka s Mortscriptem a INI fajly už tu byla - zkoušel (a dotáhl) to dalanik, někde blízko začátku vlákna jeho příspěvky najdeš. Už ani nevím proč se to nakonec dělalo takhle.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu