Už jsem to tu taky nebo na Miofóru psal, ale pro příchozí SZ, to tu raději znovu (opakování matka moudrosti) popisuji
Značka max.povolené rychlosti u Rikse.
Zjistil jsem, že mnozí z vás ještě jezdíte na skiny Riks 2.5.b a nebo na ty z 21.6., co jsou na tomasII webu a proto nemáte tu značku, ale jen červený číselný údaj.
Když jsem předělával skin 2.5b, tak ta značka v origo Riksovy byla obrovská, asi jako pětikoruna, tak jsem ji jen zprůhlednil, aby zcela zmizela.
Ve skinu 2.6, jsem použil malý kroužek z iGO++ skinu a ten už je lepší.
Tu dopravní značku jsem ale zapracoval až do skinů s poloprůhledným a průhledným panelem, které upravoval tomasII (24.6.,resp. 27.6.). Do verze s plným panelem už jsme to nedodělávali.
Jinak ve skinech riks 2.6 i iGO++, které jsme dělali s tomasII, jsem aktuální rychlost "svázal" právě s tou značkou max. povolené rychlosti, a vyhodili mimo panel, aby v panelu mohlo být víc jiných údajů. Ideální je to tak jak vidíte na sreenech (čas, vzdálenost, dojezd, lineár.kompas, nadm.výška.
Aby se ti značka max. rychlosti vč. aktuál.rychlosti zobrazovala, musíš si to zapnout kliknutím na infopanel (v místě aktuál.času) a zatrhnout (kliknout) na omez.rychlost (zapnuto=červený čtvereček). Stejně tak můžeš mít nezávisle na údajích v panelu zobrazovat lineár. kompas i nad.výšku, které= zapínáš a vypínáš tamtéž.
Podobně jsem aktuál.rychlost a max.povol.rychlost svázal a vyhodil mimo panel i u skinu iGO8++tS, který používám nejraději, bo na rozdíl od Rikse to v něm pípá, když jedeš rychleji 200-600 m před radarem (lze nastavit) a kolem něj, než máš (není to totéž co pípání při přibližování k radaru, to můžeš nastavit taky, ale v tomto případě je to zbytečné, bo si myslím, že stačí hlasové varování "pozor...radar...km/h" a pak pípání, když jedeš moc rychle a ne, že se radar blíží).
capture21.jpg
Riks.JPG
Riks+tS+.JPG
Pod tou značkou max.povol.rychlosti jsem schoval i tlačítko pro spouštění mp3, tak to taky zkuste.
Při topmost=0, nebo se středníkem před topmost=1 v sys.txt se bude mp3 spouštět vždy na popředí, stejně jako ostatní aplikace (viz diskuse ve vlákně o sys.txt).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.