Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GoClever 5066 - DEJVID III.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: GoClever 5066 - DEJVID III.

Příspěvekod hafush v 11 pro 2009 06:02

No koukám jako blázen jak se to tady rozjelo. Člověk sem chvilku nechodí a tady to vezme takovej fofr.

ADAME JÁ JSEM TI TO ŘÍKAL, že ta nová řada 5" Gocleveru je velmi SEXY a bude se ti líbit a stojí za to jí zařadit do prodeje. :lol:
hafush

Příspěvekod jelwa v 11 pro 2009 13:12

Tak lidi,
mam tu krasku taky. Jak uz tu bylo napsano... je vazne krasna! Koupili jsme ji pro rodice me manzelky na Slovensko a jen tak slintam, protoze my si pro sebe koupili pred cca 4 mesici N470 a tohle je vazne krasny kousek.
Ted jen kratke info pro ty, kteri hledaji navigaci, ktera bude levna, velka a jednoducha = jo, tohleto vyhovuje vsemu. Jak rikam, koupili jsme to pro rodice a myslim, ze nebudou mit problemy ji ovladat. Ja uz si tak nejak zvyknul na Igo8 a asi bych si ji tam hodil, ale pro ne to bude uplne fuk, kdyz doted nemeli zadnou. Ovladani je jednoduche, display je vazne velky a prehledny.
Samozrejme si jen davejte pozor a ctete, at se pak nedivite, ze tam jsou jen mapy Cr a Sr, ale za tu cenu i tohle je nadstandard! Super!

S cim mam jeste problemy... a nenasel jsem moc informaci, ale treba nekdo bude vedet... jak zjistim, jestli v navigaci uz mam ten update firmaware, co sikovni hosi z NDR (New David Race) tady zverejnili na foru? Navigaci mam od Addama, ale kupoval jsem ji presne na prelomu mesice 11/12, tak si nejsem jisty, jestli ji tam stihnul hodit, jak pak pise na webu. Samozrejme v muj neprospech hraje to, ze mp3 tam nevidim. Ale treba neco delam zle.
Nemam zadnou dalsi kartu, na tu puvodni jsem hodil par mp3 do nove vytvorene slozky Audio. Stejne tak i Video a Photo, ale navigace nic nevidi a sama si nic nedekovala.
Navic ma nekdo info, jake soubory by to melo umet precist, zobrazit, prehrat? V jakem formatu a co je nutne pro to udelat?
Ma nekdo pro me radu... :?: Krome toho, ze navigace slouzi na neco uplne jineho :-))

Dikas za info... Lada
jelwa

Příspěvekod fanda v 11 pro 2009 14:29

@jelwa: Vem si SD kartu o které máš jistotu, že ji navigace vidí. Do rootu nakopíruj na zkoušku soubor MP3 a tentýž ještě jednou a tomu změň příponu z .mp3 na .wma (budeš tam mít tedy dva soubory). Potom strč SD kartu do navigace a až se ohlásí (mám pocit, že se ozve zvuk. signál) tak spusť audo přehrávač. Měl by vidět jeden z těchto souborů. Pokud uvidí .wma, tak to nemáš udpdateovaný a prosím Tě ani se nepokoušej ten soubor hrát - má sice správnou příponu ale struktura dat je jiná, je tam jen kvůli testu. Následný postup je jasný, musíš provést update dle popisu Addama. Pokud se tam objeví nahrávka s příponou .mp3, tak je vše OK.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fanda v 11 pro 2009 14:33

@jelwa: Ještě co se týče formátu. U audio souborů je to pouze WMA nebo po updatu pouze MP3. U video formátů přesně nevím, neboť teď nemám k dispozici navigaci, abych to mohl přesně zjistit. Vím ale na 100%, že to umí MPG a AVI.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jelwa v 11 pro 2009 15:18

Tohle bych sice rad vyzkousel, ale nemam k dispozici zadnou kartu... :-) Jinak bych to i rad zkusil... takze to spis vypada, ze navigace sama neumi cist media files z vestavene pameti.... aspon tak se mi to nejak jevi...
nasel jsem cislo firmware: YG 901M V1.1 a cislo os: 0.2.0 091022 0sp0
Treba ma nekdo novejsi... a tim by to taky asi napovedelo :-)
Lada
jelwa

Příspěvekod fmilan v 11 pro 2009 17:48

@jelwa: pokud máš úpravu provedenou, tak po spuštění origo přehrávče a následném stlačení playlistu se ti zobrazí soubory .mp3 ať už jsou na SDkartě nebo na ResidentFlash. Pokud se ti nezobrazí, kup si kartu a proveď přehrání fw podle Adamova návodu.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jerry v 11 pro 2009 17:55

jelwa@ Do vnitřní paměti bych toho moc (video, hudba) nedával, má 164 MB. Po odečtení SW je volných jen 89 MB. Narychlo jsem spíchl asi dvouminutový klip v několika verzích. Integrovaný přehrávač videa zvládne mj. divx, mpg1, mpg4, avi. Další vyzkouším později. Sám to však nepoužívám, jen příležitostně ukazuji vnučce její snímky.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod fmilan v 11 pro 2009 18:00

Jj, ale když nemá kartu, tak se mu tam jeden dva .mp3 pro zkoušku vlezou.
@jelwa: udělej si adresář, tam naper dva soubory a uvidíš, jestli uvidíš :lol: :lol:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fanda v 11 pro 2009 22:58

@jelwa: Číslo firmware či OS nenapoví v tomto případě zcela nic. Myslím, že tu ale bylo popsáno dost způsobů, jak zjistit stav věci. Karta mikroSD či mikroSDHC o kapacitě 2GB přijde cca na 200Kč pokud to nechceš kopírovat na ResidentFlash do navigace.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jelwa v 14 pro 2009 08:39

Ok panove, dikas za pomoc... bylo to vyzivne a svetlo se rozprostrelo nad krajinou :-) Z toho, co jsem tu precetl, zrejme jeste update nemam a karta to bude jistit. Dik za pomoc jeste jednou.
Lada
jelwa

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy