Tak lidi,
mam tu krasku taky. Jak uz tu bylo napsano... je vazne krasna! Koupili jsme ji pro rodice me manzelky na Slovensko a jen tak slintam, protoze my si pro sebe koupili pred cca 4 mesici N470 a tohle je vazne krasny kousek.
Ted jen kratke info pro ty, kteri hledaji navigaci, ktera bude levna, velka a jednoducha = jo, tohleto vyhovuje vsemu. Jak rikam, koupili jsme to pro rodice a myslim, ze nebudou mit problemy ji ovladat. Ja uz si tak nejak zvyknul na Igo8 a asi bych si ji tam hodil, ale pro ne to bude uplne fuk, kdyz doted nemeli zadnou. Ovladani je jednoduche, display je vazne velky a prehledny.
Samozrejme si jen davejte pozor a ctete, at se pak nedivite, ze tam jsou jen mapy Cr a Sr, ale za tu cenu i tohle je nadstandard! Super!
S cim mam jeste problemy... a nenasel jsem moc informaci, ale treba nekdo bude vedet... jak zjistim, jestli v navigaci uz mam ten update firmaware, co sikovni hosi z NDR (New David Race) tady zverejnili na foru? Navigaci mam od Addama, ale kupoval jsem ji presne na prelomu mesice 11/12, tak si nejsem jisty, jestli ji tam stihnul hodit, jak pak pise na webu. Samozrejme v muj neprospech hraje to, ze mp3 tam nevidim. Ale treba neco delam zle.
Nemam zadnou dalsi kartu, na tu puvodni jsem hodil par mp3 do nove vytvorene slozky Audio. Stejne tak i Video a Photo, ale navigace nic nevidi a sama si nic nedekovala.
Navic ma nekdo info, jake soubory by to melo umet precist, zobrazit, prehrat? V jakem formatu a co je nutne pro to udelat?
Ma nekdo pro me radu...

Krome toho, ze navigace slouzi na neco uplne jineho

)
Dikas za info... Lada