Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod danusko v 10 pro 2009 10:54

jo kluci
bolo to v tom sys.txt v nastavení highres = 0
teraz to už fičí
dik moc...som vedel, že tu sú profíci, čo vedia o igo všetko.
čafte
Mio C320 s IGO 8.3.1.56007 a prepínam s igo 8.3.2.64873, na prepínanie využívame simply unlock v2. Skin GJ vždy aktuálny- všetko na SD karte
danusko

Příspěvekod Lakva v 10 pro 2009 13:51

Dane, zapomněl jsi na (alespoň v changelogu avízovanou) možnost vyhledávání POI podle názvu, nastavení orkuhu pro hledání POI a možnost vypsat GPS souřadnice podržením ikonky "Info" v plánovací mapě.

Jazykově je to opět lahůdka, třetinu bodů vůbec nechápu, nebo nemám tušení, co je tím přesně myšleno.

A pokud jde o tu chybějící třináctku, třeba je GJ prostě pověrčivej... A nebo jí měl, ale byla opravdu tak špatná, že jí ani nezveřejnil ;-)
Lakva

Příspěvekod vovi v 10 pro 2009 14:08

Pokusím se o interpretaci:

1. Search POIs by name. ... Hledání POI podle jména
2. Added settings distances to search for POI. ... Přidána možnost nastavení vzdálenosti pro hledání POI
3. Conclusion coordinates on a map search. (long tap on the icon "info") ... Zobrazení souřadnic při hledání v mapě (dlouhý klik na ikonu "info")
4. Added sort histories. ... Přidáno třídění historie (patrně se tím myslí různé setřídění dříve vyhledávaných cílů)
5. Add new option, flashing sign if overspeed. ... Přidána nová volba - blikající značka při překročení rychlosti (ale to už bylo, teď se to nejspíš dá vypnout)
6. Change the names of all sound variables. Now the versions are not conflicting. ... Upravena jména všech zvukových proměnných. Už by nemělo docházet ke konfliktům mezi verzemi GJ
7. Scroll line - inactive, to activate the necessary write in sys.txt: ... Scroll line je neaktivní, pro aktivaci přidej do SYS.TXT:
[interface]
EnableScrool=1 ... určitě tam nebude Scrool, spíš Scroll
... Nevím, co myslí výrazem "Scroll line". V iGo jsou přece místo toho šipky < >. Že by tím myslel Windousovej taskbar?
8. Added an icon when there is no GPS receiver. You can adjust to then click on this icon - was switch bluetooth on/off or view GPS settings. ... Přidána signalizace vypnutého GPS přijímače (ikona). Možnost volby reakce ikony na stisk - BT zap/vyp nebo dialog Nastavení GPS
9. Fixed some resolutions TMC screens. ... Opraveny TMC obrazovky v některých rozlišeních
10. Added regulator transparency "menu" button. ... Přidáno řízení průhlednosti tlačítek v "menu"
11. Replaced buttons zoom and tilt on the map. ... Výměna tlačítek pro přiblížení a naklopení mapy
12. Added can constantly visible buttons zoom on the screen display. ... Možnost volby stále zobrazených "zoom" tlačítek na displeji
13. Regulate text it in the menu (so far resolutions 240x320). ... ??? Nastavení textů v menu ??? (zatím pro 240×320)
14. Technical repair. ... Technické úpravy

Ale Lukáš má pravdu - někdy je to opravdu spíš hádání z křišťálové koule ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 pro 2009 14:21

jj, to hledání poi jsem zaregistroval posléze, škoda, že nemá volbu hledání jen "viditelných"/všech.
to zobrazení souřadnic při hledání v mapě (dlouhý klik na ikonu "info" už jsme měli v 6.12._tSi).
Jak už jsem psal, když jsem si cvičně porovnal navigatemap_480_272.ui změn bylo neúrekom takže bude hrozná drbačka do toho dodělat to, co běžně dodělávám, uvidím jak na tom budu s časem
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 10 pro 2009 14:26

No já myslím že to Dan nevydrží a skin upraví.Šikula :D
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Tomáš Kubec v 10 pro 2009 16:16

JJ tak nějak to bude :mrgreen:
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 10 pro 2009 20:29

vovi píše:...
7. Scroll line - inactive, to activate the necessary write in sys.txt: ... Scroll line je neaktivní, pro aktivaci přidej do SYS.TXT:
[interface]
EnableScrool=1 ... určitě tam nebude Scrool, spíš Scroll
... Nevím, co myslí výrazem "Scroll line". V iGo jsou přece místo toho šipky < >. Že by tím myslel Windousovej taskbar?
...
obávám se, že to ve skinu natvrdo vypnutí funkce "rolování textu názvů ulic"

Kluci, zajímalo by mne k čemu je ve verzi 6.14. položka Switch turn in cockpit (v menu nastavení manévru) :?:
Už jste na to někdo přišel
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 pro 2009 20:52

Netestoval jsem to ještě, nemám po ruce ani jednu ze šochtlí. Ale nemůže to souviset s tím, že se klikem v kokpitu dá přepínat velikost manévrových šipek? A tipnul bych si, že to "Switch turn in cockpit" bude tlačítko na zapnutí/vypnutí téhle možnosti. Pokud je to pravda, pak by při vypnuté možnosti nemělo přepínání velikosti fungovat.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 pro 2009 22:09

Jak jsem mezitím "vytestoval", "Switch turn in cockpit" umožní klikem na šipky manévru v mapě jejich zmizení. Tím pádem nefunguje přepínání jejich velikosti, jak to bylo dosud
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 10 pro 2009 22:11

Já už to do šochtle dal a celkem mě to rozhodilo.Vše jsem musel nastavovat znovu a nemám oblíbené.Když jsem dal Obnovit uživatelská data,tak mě to zpátky natáhlo 6.12 a vše bylo v původním znění s titulkama.(Rozuměj,veškeré mé nastavení sedělo a oblíbené se taky ukázaly).
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu