Tak to je dobrá zpráva, že to jede.
V poslední době mám dojem, že TMC události opravdu visí v seznamu událkostí i po odpojení z kolíbky, přesně jak píšeš. Asi to bude tou novou verzí iGO8. Dříve jsem registroval jejich postupné ubývání, jako by potřebovaly být RDS příjmem aktualizovány a když nebyl (přístroj nebyl v kolíbce), tak mizely. U této nové verze visí stále, nebo alespoň podstatně déle, i přes uspání). Jak píšeš, restart či úplné vypnutí přístroje je smaže spolehlivě všechny.
Má někdo stejné zkušenosti, že s novou verzí iGO8 setrvává seznam TMC událostí v jejich seznamu déle, ne-li pořád, pokud jsi iGO8 neukončil, či přístroj nevypnul, nerestartoval nebo nepřipojil znovu ke kolíbce?
Co se týče nahravani trasy - ve tvé variantě delším podrzenim značky speed limit přes menu, ze ktereho se nahravani nejen zapne, ale i vypne, jsem řešil stejný problém. V mé variantě jsem dal "do mapy" tlačítko, kterým se do tá kliknutím rovnou spustit (bez nutnosti vstupu do menu), vypnout to musíš ale až dlouhým stiskem toho tlačítka, které tě dostane do toho přísl. menu. Byla to daň za to, že ta možnost spuštění mimo menu byla i jinde, než v tom menu. Myslím si ale, že je vhodné mít přístup pro spuštění nahrávání trasy přímo jen kliknutím z displaye s mapou (děláš to většinou i za jízdy) a na vypnutí máš pak víc času, např. po dojezdu do cíle, na semaforech,... tím dlouhým stiskem přes menu.
Jinak, jak jsi psal včera, že ti vadil "duch" ikony pro spoutění nahrávání - každá ikona, ale to ty víš, ja to spíš písu pro ostatní, aby bylo jasno, může mít nastavitelnou průhlednost - hodnota alpha . Já tam schválně nechal 2% viditelnost, aby na straně jedné nezavazela a aby si ji na straně druhé všimli i ti, kteří o ní neví. Samozřejmě, že se u ní dá nastavit plná průhlednost (alpha=0) a nebude vidět vůbec, což bude dobré pro ty, co o ní ví. nějak podobně jsem řešil ikonu MP3 pod tou značkou, a nebo ve skinu Dimka ikonu vstupu do tripcomputeru, která není vůbec vidět.
Zdenku, myslím, že už jsem to tu, nebo ti, psal, že jsi určitě přínosem pro toto fórum a pro jeho uživatele a proto se znovu ptám - jaktože ještě nejsi na seznamu přihlášených účastníků podzimního srazu sdružení a přátel iGO8