Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skiny Riks a PlusPlus pro iGO8 v 8.0.0.xxxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Preferuji a nejčastěji používám skin (svou volbu můžete průběžně změnit):

Riks_tS ________ s plným panelem s aplikacemi
5
8%
Riks_tS ________ s poloprůhledným (průhledným) panelem
2
3%
Riks_ALL_tS ____ s nastavitelnou průhledností panelu
2
3%
PlusPlus_tS _____ s plným panelem
2
3%
PlusPlus_tS _____ s poloprůhledným (průhledným) panelem
0
Žádná hlasování
PlusPlus_ALL_tS+ s nastavitelnou průhledností panelu
20
31%
Micsan_Trans
3
5%
Di/\/\Ka
20
31%
TTSkin
2
3%
jiný
8
13%

Celkem hlasů : 64

Re: úpravy skinů Riks a PlusPlus pro iGO8

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 08:41

Chlapi, není to jenom o místě - mimomochodem hoď sem sreen s vyznačemím, kam bys to narval, ale taky o mém čase a v neposlední řadě i o tom, že dostat něco na plochu či do menu není jen přidat "něka. do .ui souboru řádek, a přiřadit tomu mnohanásobnými pokusy příslušné souřadnice, ale hlavně provázat tuto funkci s řadou dalších příkazů v dalších souborech ve skinu ve složce ui_igO8/480_272 a taky ve složce ui_iGO8/common. Zkoušeli jste si někdy někdo otevřít třeba soubor scripts.ui?
Uprava čehokoli ve skinu bohužel není snadná a proto bych byl moc rád, kdyby se naše řady skinoeditorů rozšířily.
Já s tomasII už nestíháme a můj rodinný život a má nádherná žena už nadále nemohou být zanedbávány, jako doposud :D
Velká škoda, že se odmlčel JNKopr, který byl pro MioMap neuvěřitelně produktivní a ze "smrti" MioMap se dodnes vzpamatovává, protože na něm nechal přes rok života.
Vím, jak se cítí - já s iGO8 "hraju" intenzivně přes 3 měsíce a když si představím, že by teď by přislo něco úplně jiného a všechnu práci bych mohl zahodit - ani nemyslet.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod TomášF v 04 zář 2008 08:48

SvoDa píše:... a kvůli tomu existuje to rychlé menu - kliknutí na stav síly GPS a baterie, odkud jsi dlouhým stiskem na různé ikony v různých nastaveních, vč. nastavení typu trasy, parametrů trasy (dálnice, placené úseky,...)

Tak to je OK, já se s vaším skinem teprve seznamuji (cca týden) a na tuhle vlastnost - dlouhý stisk - jsem zatím sám nepřišel. Vyzkouším a myslím, že mi to takhle bude stačit. Díky za osvětlení funkčnosti.

Tomáš

Poznámka platí i pro můj příspěvek ve vláknu diMka...
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 08:55

V našich skinech Riks_tS a Plus_tS jsme právě do toho rychlého menu dali ten text: Pozor: dlouhým stisknutím aktivuješ příslušné menu" nebo tak něco, nemám to teď před sebou.
Jak říkam a píši, že to vždy o možnosti si vše proklikat. Dlouhé stisky fungují i jinde /např. dlouhým stiskem tlačítka menu na obrazovce s mapou se ukončí iGO8, atd.)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 04 zář 2008 09:41

@SvoDa - Místa na základním displeji je opravdu málo.
Našel jsem. Spodní roh na pravé straně. Číslo domu posunot doleva a místo něj zobrazit info o typu trasy. Myslím si, že bude prozatím stačit když text bude "mrtvý". Tedy pouze informace a né tlačítko. Asi mě prokleješ :!: Předem se omlouvám. ;) Opravdu vím co je s tím práce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod TomášF v 04 zář 2008 09:46

SvoDa píše:V našich skinech Riks_tS a Plus_tS jsme právě do toho rychlého menu dali ten text: Pozor: dlouhým stisknutím aktivuješ příslušné menu" nebo tak něco, nemám to teď před sebou.

V rozlišení 320 x 240 v PlusPlus tS ten text nevidím, ale to už teď nevadí... Odpoledne si to otestuji. Díky

Tomáš
Tomáš
TomášF

Příspěvekod jaho v 04 zář 2008 11:04

Dane díky za radu..už to funguje...
Jarda, Mio C520 TM+,
Miomap 3.3, skin J&T 4.3 na My Flash Disk,
iGO8 v.8.3.2.64873, skin Plus2 v0.8 tS na SD, spouštěno kalkulačkou
jaho

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 12:44

@Ivo K:
poloha ukazatele typu trasy

Nikoho neproklínám :lol: Spíš bych byl raději, kdyby to někdo vymyslel a současně i udělal, nebo nasal jak to udělat :lol:
Toto místo (ani horní proužek) nelze pro aktivaci použít, jelikož spodní proužek slouží pro aktivaci těch čtyřech oušek apro variantu mrtvého textu tam běhá údaj o aktuální ulici a silnici, které jsou někdy i delší než na tvém sreenu horní proužek zase slouží k zobrazení příští ulice a vpravo nahoře (nad ikonou 2D/3D) už je schováno tlačítko pro záznam trasy, které tu už taky mnoho lidí chtělo, takže by se to překrývalo.
Takhle bychom mohli hledat dlouho.
Jak už jsem, napsal, uvítal bych nejen nápad, ale i pomoc s realizací čehokoliv, co bude k užitku :D

@Jaho:
už to funguje

Bylo by dobré vždycky napsat CO už ti funguje, aby to byl signálem nejen pro mne ale i pro ostatní. Měl jsi asi namysli tu změnu backgroud obrázků z panelu, jak jsem psal na předchozí straně, že?
V praxi to znamená, že si každý může překopírovat a správně shodně pojmenovat (přejmenovat) panely z předchozít skinů PluPlus o průhlednostech 1-4 a vložit si je na místo těch, které jsou v PlusPlus_ALL nebo BIG. Taky lze tyto předlohy použít k tomu, že si lze "vyeditovat" v grafických editorech takový vzhled a průhlednost panelu, který ti vyhovuje, jak co do průhlednosti, tak např. co do barvy. někomu se při poloprůhledném provedený může líbit více zabarvení třeba do modra, než jen poloprůhledná šeď. Důležité je zachovat rozměr (odvíjejí se od toho souřadnice údajů) a název - odkazují se na to příkazy.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod chozef v 04 zář 2008 12:54

Zdarec.Tak som sa stal aj ja stastnym uzivatelom navigacie iGO.Pouzivam ho v autoradiu s rozlisenim displeja 234x480,no a v tom rozliseni je problem zohnat neake skiny,zatial som nasiel 1 aj to nic moc :( .Preto prosim,ak vie niekto kde sa daju skiny s rozlisenim 234x480 stiahnut,nech poradi,popripade ak sa daju ostatne skiny neako upravit na dane rozlisenie,tak ako sa to robi....
Dakujem
chozef

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 13:02

Já hodně čerpám ze
http://www.i-go8.com/search/label/SK%C4 ... %C4%B0NLER nebo ze
http://artwork-igo8.blogspot.com/search/label/skins
Snad tam něco najdeš, ikdyž to tvé rozlišení není zrovna z nejběžnějších.
Pak už nezbývá si skin podobný tvému rozlišení upravit.
Na těch odkazech je i něco kolem programu "zoomer" (přizpůsobení jakéhokoliv skinu obrazovce (monitoru), ale zatím prý jen pro veze iGO8 na PC, ale třeba už se objevilo něco i pro úpravu v PC pro rozlišení na GPS přístroji.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod TomášF v 04 zář 2008 13:17

SvoDa píše:... už je schováno tlačítko pro záznam trasy ...

Můžeš mne prosím nasměrovat, kde to ve skinu 480_272 najdu? Udělal bych si to i do mého 320_240.

A ještě jedna věc (možná chyba?): procházím si váš PlusPlus skin (080829) a v souboru navigatemap_320_240.ui máte řádku <SPRITE vehicle_icon x=46 y=218 alpha=0 z=10 bmp="vhcl_car.bmp">, soubor vhcl_car.bmp jsem ale ve skinu neobjevil ani v jiných rozlišeních...

Díky, Tomáš
Tomáš
TomášF

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu