@Ivo K:
poloha ukazatele typu trasy
Nikoho neproklínám

Spíš bych byl raději, kdyby to někdo vymyslel a současně i udělal, nebo nasal jak to udělat
Toto místo (ani horní proužek) nelze pro aktivaci použít, jelikož spodní proužek slouží pro aktivaci těch čtyřech oušek apro variantu mrtvého textu tam běhá údaj o aktuální ulici a silnici, které jsou někdy i delší než na tvém sreenu horní proužek zase slouží k zobrazení příští ulice a vpravo nahoře (nad ikonou 2D/3D) už je schováno tlačítko pro záznam trasy, které tu už taky mnoho lidí chtělo, takže by se to překrývalo.
Takhle bychom mohli hledat dlouho.
Jak už jsem, napsal, uvítal bych nejen nápad, ale i pomoc s realizací čehokoliv, co bude k užitku

@Jaho:
už to funguje
Bylo by dobré vždycky napsat
CO už ti funguje, aby to byl signálem nejen pro mne ale i pro ostatní. Měl jsi asi namysli tu změnu backgroud obrázků z panelu, jak jsem psal na předchozí straně, že?
V praxi to znamená, že si každý může překopírovat a správně shodně pojmenovat (přejmenovat) panely z předchozít skinů PluPlus o průhlednostech 1-4 a vložit si je na místo těch, které jsou v PlusPlus_ALL nebo BIG. Taky lze tyto předlohy použít k tomu, že si lze "vyeditovat" v grafických editorech takový vzhled a průhlednost panelu, který ti vyhovuje, jak co do průhlednosti, tak např. co do barvy. někomu se při poloprůhledném provedený může líbit více zabarvení třeba do modra, než jen poloprůhledná šeď. Důležité je zachovat rozměr (odvíjejí se od toho souřadnice údajů) a název - odkazují se na to příkazy.