Tak som ho tam narval(ten novy data.zip,samozrejme vratil som si iGO predtym do standartnej zostavy) a tu je vysledok
Screen020.jpg
ale je mozne,ze je to iba u mna,lebo ja mam zmazane tie GJ ikony kamier....
A teraz k nocnemu reportu,vyskusal som svoje upravene iGO for Truck

pocas nocnej 700km jazdy,pracuje fajne,ziaden crash,ci ina zavada sa nevyskytla,znacky udalosti sa objavovali presne podla umiestnenia skutocnych znaciek pri ceste,ked bola znacka s dlzkovym trvanim,tak bola pocas celej doby na displeji
Screen019.jpg
svojim sposobom je to len taka hracicka,ale vyznam by som videl pri vodorovnom dopravnom znaceni,ktore nieje tak viditelne a na displeji je lepsie identifikovatelne,obzvlast som to ocenil,ked sa bezna obojsmerna dvojprudova cesta rozdelila na samostatne prudy a nebolo mozne predbiehat,tak to indikovalo ako zuzenu vozovku(dobre na rozhodnutie sa,ci ist predbiehat,alebo nie.Tych znaciek bolo pozehnane,aj subezne pruhy so zbiehanim som videl,akurat tu znacku so zabou som nevidel a to som schvalne isiel variantou,aby som ju mal v ceste

Nie vzdy boli vsetky symboly spolocne so skutocnymi znackami,ale to je otazka map.Akurat mam pocit,ze ked su dve znacky,tak sa navzajom prekryvaju(je vidna len jedna) nie som si celkom isty,nemohol som to lepsie pozriet,ked som sa valil 110 dolu kopcom
PS ak teda chcete vyskusat tu moju variantu aj na inych ako podporovanych rozliseniach a so svojimi oblubenymi data a brandig,zip,stiahnite si tento subor(nahral so ho na RS) a rozbalte ho do adresara iGO.
http://rapidshare.com/files/280299120/ui_igo8_da.zip nieje treba nic menit,dopisovat do sys.txt,to iba v pripade,ze chcete variantu pre kamiony.Som zvedavy,ci to bude fungovat aj ostatnym.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.