Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod vovi v 15 zář 2009 05:24

Kdo ví, jak ti to Adam opravil. Nedal ti tam menší displej? ;) :o Mě to ukazuje 4/4, ať tam dám jen ty 2 generic samotný nebo kompletní sbírku. Jak správně podotkl Tryskomyš, tak ty ostatní to stejně ignoruje.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 05:43

Vovi má pravdu, pokud máš správný worlwide, ostatní licence to stejně nevypisuje a musíš mít 4/4. V těch řádcích jsou pak jen názvy worldwide a addons. Jiné licenční názvy tam nevidíš.
Pokud však použiješ některý "jiný" worldwide + nový addons, testovali jsme to na srazu, já už měl s sebou nový addons a prubovali jsme různé worlwide, tak např. s fmilanovým worlwide (ten nebyl ze 102) budeš mít 5/5 (některé zápisy jsou identické a dublují se v latince a v azbuce, a mají pak 5/5). Porovnávali jsem v těch řádcích ty kódy licencí a opravdu se u fmilanového wordwide dublovali :!: , proto to to házelo těch 5/5.
Navíc, když jsem se koukl na :arrow: :idea: k deussovi, má tam licencí hafol, nemá tam dokonce ani ten addons a proto mu to háže 8/8 (pokud tedy nemá něco jiného v šochtli a něco jiného na :arrow: :idea:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 15 zář 2009 07:30

Zdá se, že se objevil DATA.ZIP pro verzi 8.3.4.102680, který podporuje DA a obsahuje i další rozlišení. Našel jsem jej u francouzského autora "dodo21" a pověsil sem:
http://rapidshare.com/files/280273943/d ... 680_R1.rar

Testujte, máte-li na čem - jsou tam všechna základní rozlišení včetně portrétních variant.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 07:35

Vojto, prosím tě psali u toho něco, jestli je to rozšířené jen o další rozlišení, nebo jestli je to překopané či upravené i pro ta původní rozlišení (add aktivity LZF) :?:
Nechci, abys to porovnával, ale jestli o tom nebyla zmínka.
Pro 480x272 jsou tam soubory z 24.7., což by mohlo znamenat, že jsou "původní" a nezměněné ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 15 zář 2009 08:03

Jediné, co tam píše, je toto:
Data pour IGO8.3.4.102680 toutes résolutions sauf 800*480
(data pro ... všechna rozlišení kromě 800×480)

Ale z kontextu vyplývá, že by to DA mělo být funkční ve všech obsažených rozlišeních. Píše, že to testoval v 240×320, 320×240, 480×234, 480×272...
A spíš bych to tipoval "jen" na přidaná rozlišení podle původního DATA.ZIP.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 15 zář 2009 08:23

Zdá se že tento data.zip je stejný,po smazání nepotřebných rozlišení má dokonce stejnou velikost 5 451 842
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 15 zář 2009 08:54

Jsem téhož názoru :) A teď jde o to, aby se prověřila funkčnost 8.3.4 i pro ostatní rozlišení. Ať je můžou využívat i další...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod oltcit v 15 zář 2009 08:58

Tak som ho tam narval(ten novy data.zip,samozrejme vratil som si iGO predtym do standartnej zostavy) a tu je vysledok
Screen020.jpg

ale je mozne,ze je to iba u mna,lebo ja mam zmazane tie GJ ikony kamier....
A teraz k nocnemu reportu,vyskusal som svoje upravene iGO for Truck :lol: pocas nocnej 700km jazdy,pracuje fajne,ziaden crash,ci ina zavada sa nevyskytla,znacky udalosti sa objavovali presne podla umiestnenia skutocnych znaciek pri ceste,ked bola znacka s dlzkovym trvanim,tak bola pocas celej doby na displeji
Screen019.jpg
svojim sposobom je to len taka hracicka,ale vyznam by som videl pri vodorovnom dopravnom znaceni,ktore nieje tak viditelne a na displeji je lepsie identifikovatelne,obzvlast som to ocenil,ked sa bezna obojsmerna dvojprudova cesta rozdelila na samostatne prudy a nebolo mozne predbiehat,tak to indikovalo ako zuzenu vozovku(dobre na rozhodnutie sa,ci ist predbiehat,alebo nie.Tych znaciek bolo pozehnane,aj subezne pruhy so zbiehanim som videl,akurat tu znacku so zabou som nevidel a to som schvalne isiel variantou,aby som ju mal v ceste :lol: Nie vzdy boli vsetky symboly spolocne so skutocnymi znackami,ale to je otazka map.Akurat mam pocit,ze ked su dve znacky,tak sa navzajom prekryvaju(je vidna len jedna) nie som si celkom isty,nemohol som to lepsie pozriet,ked som sa valil 110 dolu kopcom :oops:
PS ak teda chcete vyskusat tu moju variantu aj na inych ako podporovanych rozliseniach a so svojimi oblubenymi data a brandig,zip,stiahnite si tento subor(nahral so ho na RS) a rozbalte ho do adresara iGO.http://rapidshare.com/files/280299120/ui_igo8_da.zip nieje treba nic menit,dopisovat do sys.txt,to iba v pripade,ze chcete variantu pre kamiony.Som zvedavy,ci to bude fungovat aj ostatnym.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 09:23

vovi píše:Kdo ví, jak ti to Adam opravil. Nedal ti tam menší displej? ;) :o Mě to ukazuje 4/4, ať tam dám jen ty 2 generic samotný nebo kompletní sbírku. Jak správně podotkl Tryskomyš, tak ty ostatní to stejně ignoruje.

Já jsem teď kupodivu vyzkoušel toto:
Pokud nechám jen ty licence, které tam opravdu patří
lic.jpg

ukáže to toto:
Bez názvu.jpg

A tak je to spravně, tak to má byt :D

Pokud však nechám i spoustu starých licencí:
lic1.jpg

ukáže se 12 stran a všechny se jmenují worldwide, týkají se toho samého, jen mají jiné čísla + na konci (11. a 12.stránka) je těch 5 řádků týkající se té addons licence
Beze jména.jpg

Ignoruje to sice ostatní licence a žádné licence pro navon, techrific či maestro se tam sice neukazují, ale všechny se jmenují worlwide nebo addons.
Proto to někomu ukazuje 5/5, nebo 7/7, nebo 8/8 nebo dokonce 12/12 stran worlwide+addons.
Nechte tam jen ten worldwide z igo8.3.4.102680 + ten nový addons a budete mít ty 4/4, jak je nahoře tohoto příspěvku, čili s posledními čtyřmi znaky 7TPK u worldwide a Y2FD u addons.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil SvoDa dne 15 zář 2009 09:28, celkově upraveno 2
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 15 zář 2009 09:26

To SvoDa Dane pokud je pravda,že tam :arrow: :idea: není ta nová licence,tak došlo k chybičce.A musí dojít k nápravě.Teď to ale nezvládnu,takže odpoledne.Ale testoval jsem to jak se všema možnýma licencema,co tam jsou,tak pouze s tou,co jsem posílal Mirovi na sraz+ta worlwide a všechny mě ukazovali 8/8.Je tu aji foto,které jsem vyfotil v sobotu v časných ranních hodinách.Nedalo mě to spat :)
Edit:Velikost licence addons-765bajtů
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update