Jsem zastánce max. možných informací při navigování, přestože jsem brejlovec a proto jsem potřeboval dostat do panelu při naplánované trase další údaj.
Ve
skinu Plus_ALL je v panelu:
příští manévr a jeho vzdálenost
čas k dosažení příštího manévru
přespříští manévr a jeho vzdálenost za příštím manévrem
3 volitelné údaje volitelné z cockpitu
lineární kompas
indikace stavu kapacity baterie
indikace stavu signálu GPS
typ vozidlamimo panel:
max.dovolená rychlost
aktuální rychlost
přesná nadmořská výška
název příští ulice (silnice), popř. směru, exitu
název aktuální ulice (silnice) a u ulic nalevo a napravo čísla domů (zná-li je mapa)Pro ty
3 volitelné údaje z cockpitu však připadají v úvahu
čtyři možnosti (vše ostatní už při navigování na displayi je):
aktuál.čas
čas příjezdu do cíle, popř. do průjezdního bodu
zbýv.vzdálenost do cíle, popř. do průjezdního bodu
zbýv.čas do cíle, popř. průjezd.boduJá nejčastěji používám kombinaci volitelných údajů:
čas příjezdu do cíle
zbýv.vzdálenost do cíle
zbýv.čas do cíle
a protože nemám na palubce hodiny, chtěl jsem tam dostat i aktuální čas - půjčil jsem si ho z Menu GPS, takže je i s vteřinama (barva se dá měnit dle vkusu každého soudruha). Udělal jsem to jen pro pro rozlišení 480_272, ostatní rozlišení nemám jak zkoušet. Musel jsem zahýbat i s ikonami a vzdáleností přespříštího manévru, takže zde nebudu popisovat co kde změnit, bylo by toho moc. Kdybych navolil do panelu hodiny z cockpitu, přišel bych zas o jiný volitelný údaj z cockpitu v panelu, proto jsem dopanelu dal natvrdo spíš hodiny, něz něco z těch ostatních možností.
Pro lepší představu, jak to bude vypadat v plném panelu, popř. při žádném panelu jsem pro screeny použil průhledný panel a pastelově zelenou pro ten přidaný aktuální čas. Výsledek:
display1.jpg
při nenaplánované trase:
display_1.jpg
Pokud to chceš, vyměň ve skinu Plus_ALL soubor:
navigatemap_480_272.zip
po té, co jej rozzipuješ a původní zazálohuješ

.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.