Často testuji různé verze a po čase (např. ráno) už ani nevím, kterou tam vlastně mám a musím se proklikat až do info o programu, abych to zjistil.
Udělal jsem proto v rychlém menu další indikaci (i s tlačítkem), tentokrát číslo a datum verze iGO8 (skrytým tlačítkem pod tím textem se dostaneš rovnou do info o programu).
Já to tlačítko udělal schválně úzké (zase jsem použil to pro "kontakty") a umístil je pod datum verze, protože kdyby to tlačítko bylo větší, hrozilo by za jízdy "přechytnutí" - za jízdy dost často používám šoupáky (podsvícení i zvuku), a proto bych se nerad za jízdy trefil do info o programu, do kterého za jízdy klikat určitě nemám důvod

rychlé_menu.jpg
Souřadnice jsou pro 480x272 a změna se týká souboru navigatemap_480_272.ui, sekce <LAYER ui_CockpitStatus z=30>
- Kód: Vybrat vše
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=63 y=46 bmp="cont_ico.bmp" alpha=0 onrelease='nextstate st_About'>
<TEXT xxx x=60 y=31 w=65 h=20 align="center" text="$buildnum$" glowsize=2 glowtype=1 font="tahomabd" fontsize=13 color=#000000 color2=#FFFFFF fonttype=buttonlabel1 REPLACETAGS>
<TEXT xxx x=65 y=49 w=55 h=20 align="center" text="$date$" glowsize=2 glowtype=1 font="tahomabd" fontsize=11 color=#000000 color2=#FFFFFF fonttype=buttonlabel1 REPLACETAGS>
Jak už IvoK popisoval v minulé úpravě rychlého menu -
viewtopic.php?f=12&t=223&start=1738 týkající se indikace druhu map a přímého vstupu do mapchangeru, kdo tam nechce mít zároveň to schované tlačítko pro vstup do info o programu, ať si tam nepíše či vystředníkuje první řádek s <BUTTON btnMT_Vid ....
Kdyby ho tam někdo chtěl, ale
nepoužívá náš skin pro
480_272,
bude mu
chybět ve skinu ikona "
cont_ico.bmp" která je pro toto skryté tlačítko použitá (kontakty z rychlého menu) a
musí si ji do svého skinu do složky se svým rozlišením z našeho skinu
dohrát (pokud ji již nedohrával v souvislosti s předchozí úpravou indikace map), n
ebo použít jinou, kterou ve skinu má a v tom řádku <BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=-10 y=15 bmp="
xxxxx.bmp" alpha=0 onrelease='nextstate st_MapChanger'> si napsat její název.
V levém horním rohu rychlého menu máme nyní indikaci verze skinu, druhů map i verze iGO8 a klikem na druh map se lze dostat do mapchangeru a klikem na datum verze do info o programu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.