Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Lakva píše:Jirkousi, jestli myslíš ten bluetooth co je na podržení tlačítka "kurzor" nebo "pozice" (nebo jak to tam....), tak změň tyhle dva řádky:
<BUTTON btnNMB_Cursor template=btn_map bmp="$4scr_use_cur_btn.bmp#2" y=89 text="Cursor" onrelease='nPlaceForPos.set 0, run sc_btnNMB_Use_OnRelease' onlongclick='run d_Bluetooth_Swith 0'>
<BUTTON btnNMB_Pos template=btn_map bmp="$4scr_use_btn.bmp#2" y=89 text="Pos." onrelease='nPlaceForPos.set 1, run sc_btnNMB_Pos_OnRelease' onlongclick='run d_Bluetooth_Swith 0'>
na
<BUTTON btnNMB_Cursor template=btn_map bmp="$4scr_use_cur_btn.bmp#2" y=89 text="Cursor" onrelease='nPlaceForPos.set 0, run sc_btnNMB_Use_OnRelease' onlongclick='SKIPNEXTVIAPOINT, run sc_RefreshRouteInfo'>
<BUTTON btnNMB_Pos template=btn_map bmp="$4scr_use_btn.bmp#2" y=89 text="Pos." onrelease='nPlaceForPos.set 1, run sc_btnNMB_Pos_OnRelease' onlongclick='SKIPNEXTVIAPOINT, run sc_RefreshRouteInfo'>
A bacha na ty Y-nové souřadnice - já to beru z rozlišení 320x240, Ty budeš mít asi jiné.
Ono je to vlastně logické - na co vypisovat ty, co jsou už zobrazené...SvoDa píše:add C - v inforámečku se vždy ukazovaly i nezobrazovatelné POI
No a myslíš, že jsem to už nezkoušel?SvoDa píše:add radary - taky bych uvítel ikonky radarů na silnici nějak odlišené, ale to by musely být jednotlivé scripty typů radarů ve skinu přepsány tak,aby si šahaly každý typ radaru pro svou ikonu tak, jak to dělají pro zobrazení upozornění na radar - a zrovna ta malinká ikonka typu radaru v políčku upozornění na radar by se mohla zobrazovat na silnici. Máš prázdniny, tak do toho![]()
![]()
![]()
BmpFlags = 0
DefFlags = ALPHA_PIXEL | GRAB_CENTER
DefPhase = 0
Stripes = 20
Lakva píše:Jenže jediný způsob jak to najít (kterej mě napadl) byl najít název té bitmapy (speedwarn.bmp). Jenže není ani ve skinu ani v datazipu. A SPR taky ne.
SvoDa píše:Nějak jsem to neřešil a ani o tom nepřemýšlel, jen jsem hledal speedwarn.bmp a koukl se do těch .spr
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník