od SvoDa v 28 srp 2008 06:58
Potvzuji, co píše humbuk.
Trápil jsem se s tím pár hodin a nahrávání jiných skinů, kde n.v. v poho běžela, jak už jsem psal, nadmořská výška už není. Po vložení jiné SD, kde jsem měl zálohu, vše jede jak má. Při smazání a nahrání složky SAVE ze zálohy (podadresáře traks a routes, abys nepřišel o trasy - naplánované a nahrané, můžeš nechat) a už to zase jede.
Já jsem ji tam, když jsem dopoledne vyjížděl, normálně měl, včera jsem jel se skinem ALL do Prahy dle naplánované trasy, nahrával jsem současně trasu i údaje do tripcomuteru a najednou se po cca hodině jízdy začalo iGO8 významně zpomalovat, kliknutí na jakákoliv tlačítka mely dlouhatánskou odezvu, jak jsem klikal a byly ty dlouhé odezvy, měl jsem na displayi po těch chvílích několik menu přes sebe, až jsem musel za jízdy provést hard reset, pak vše jelo OK a rychle, ale bez nadmořské výšky.
Že by byla chyba přímo v té nadm.výšce vylučuji, bo jsme s ní na různých skinech všichni najezdili tisíce km "bez nehody".
Jediné, co mne napadá a čím by to mohlo být, jelikož nic jiného jsem neměnil a nedohrával, je nový skin PlusPlus_ALL, který jakoby zapsal do SAVE někam něco, co zobrazování nadm.v. vyruší (zamezí) hned, nebo po chvíli nebo po restaru, ale nechápu jak by to vůbec bylo možné.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.