od amatér v 03 črc 2008 12:10
sstopar - pokud chceš mít jinou ikonu pro skupinu poi musíš vybrat proužek, ve kterém ta ikona je, jde o soubory poi_mapclose.bmp, ty jsou standardně v data.zip, ale i v některých skinech, pokud je ve skinu musíš ho vyměnit, pokud ne vyměň ho v data.zip, ale pak možná budeš chtít jinou ikonu pro jinou skupinu.
Nebo je druhá cesta a to dát do data.zip proužek ikon poi_mapclose.bmp který mi vyhovuje a při instalaci nového skinu se mrknout zda tento skin poi_mapclose.bmp obsahuje, a když ano tak ho ze skinu vyhodit. Potom budeš mít vždy stejné ikony pro základní skupiny POI, bez ohledu na to jaký používáš skin.
Ohledně toho zobrazovní všech ikon jsem o maličko postoupil, ale nechci se dopustit stejné chyby jako zpočátku, a tak až to bude vše makat, dám zprávu, možná to vyřeší někdo i dřív.
Jen ještě něco nakonec - pokud chcete mít přehlednější skupiny POI, vyházejte ze složky content/poi všechny POI států, které momentálně nepotřebujete.
Já osobně tam nechal pouze ČR,SR,SRN,PL,H,A,SLO,HR,MN, ostatní jsem zazálohoval pro případnou potřebu.