Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak zprovoznit všechny ikonky POI z proužku ?

Re: Jak zprovoznit všechny ikonky POI z proužku ?

Příspěvekod Jasper v 03 črc 2008 10:35

Zkus vymazat adresář iGO8/save a restartovat. Jestli to nepomůže tak je problém buď se souborem branding.zip a nebo data.zip. Jak jsem se přesvědčil tak tahle finta nefunguje úplně se vším.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod sstopar v 03 črc 2008 10:53

Asi to, jako ja. Smaz, nebo pred branding.zip dej podtrzitko. pak nakopiruj amateruv adresar (samozrejme rozzipovanej) a udelej reset.
ja to ma na SD a tak vzdy po zasunuti zapnu Mio a rovnou reset. A pak uz to bude OK. Teda snad ... ;)

@ amater - porad jsi mi nerekl, jak tam dostat UPLNEFSECHNYIKONY ? A koukam, ze i tobe se to nejak nedari ;) :(
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2008 11:16

Když smažu SAVE, smažu nejen věci kolem ikon, ale taky trasy, zakázané cesty,...!!! a budu muset vše nastavovat a zadávat znova???
Znovu navolit POI mi nevadí, ale to ostatní???
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 03 črc 2008 11:23

Nojo, to je holt daň za pokrok. Ale ono tě to stejně jednou čeká, neboj. Stačí třeba nahrát na kartu špatně staženou mapu, iGO8 nenastartuje (když budeš mít štěstí, tak ti pustí i hlášku, ze který se to dá vytušit) a až na to přijdeš, vše opravíš a pustíš znova.
A iGO8 ti dá úžasnou volbu: "minule se to nenastartovalo, chceš obnovit tovární nastavení?". Když dáš ano, tak o to Save stejně přijdeš. Když dáš ne, tak se MIO restartuje a zacyklí, dokud z cyklu nevystoupíš volbou Ano.
Jediná obrana je mít záložní iGO8 na jiné kartě a nastartovat to z ní - a tam ať si to smaže, co chce. Vřele doporučuji - já to po dvojnásobné zkušenosti dělám právě takhle.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 03 črc 2008 11:25

JJ všechno znova. Ale nenanpadlo mě že Ti to bude vadit. Já jsem zvyklý že to dělám při každém restartu iGO8.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod vovi v 03 črc 2008 11:38

Jestli fakt přicházíš při restartu iGa o Save, tak zkus tyhle dvě věci v SYS.TXT:

[debug]
autosave=1
[interface]
exit_on_restart=0

To by mohlo mít vliv; já to tam tak mám a zatím mi to nikdy při novém spuštění Save nesmazalo.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 03 črc 2008 11:58

Tohle mám nastaveno. (vždyť mám sys.txt vod tebe) a něco už jsem změnil přímo v sys.txt takže už se mi toho neresetuje tolik. Ale zústavá reset povolených typů cest, nastavení varovaní překročení povolené rychlosti mimo obec a varování před radary. Tam se mi pořád vrací prosté varovaní.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2008 12:01

Při resetu iGa (Mia) jse mi taky nic nemaže a nastavení zůstává jak bylo
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 03 črc 2008 12:04

@asper: Možná hloupá otázka, ale nemáš náhodou zamčenou kartu? Resp. umí na ni MIO psát?
Já tam teď třeba mám Verbatim 8GB SDHC od Addama; v MIO jede v pohodě, ale ve dvou SDHC čtečkách, které jsem měl, se karta tvářila jako zamčená. Musel jsem koupit třetí, a tam je najednou vše OK.
Když tu kartu vyndáš po skončení iGO8, je tam něco v tom SAVE? A už se ti někdy po pádu iGa objevil v iGO8 soubor CRASH.TXT? Pokud ne, tak bych to hledal na tý kartě...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 03 črc 2008 12:10

sstopar - pokud chceš mít jinou ikonu pro skupinu poi musíš vybrat proužek, ve kterém ta ikona je, jde o soubory poi_mapclose.bmp, ty jsou standardně v data.zip, ale i v některých skinech, pokud je ve skinu musíš ho vyměnit, pokud ne vyměň ho v data.zip, ale pak možná budeš chtít jinou ikonu pro jinou skupinu.

Nebo je druhá cesta a to dát do data.zip proužek ikon poi_mapclose.bmp který mi vyhovuje a při instalaci nového skinu se mrknout zda tento skin poi_mapclose.bmp obsahuje, a když ano tak ho ze skinu vyhodit. Potom budeš mít vždy stejné ikony pro základní skupiny POI, bez ohledu na to jaký používáš skin.

Ohledně toho zobrazovní všech ikon jsem o maličko postoupil, ale nechci se dopustit stejné chyby jako zpočátku, a tak až to bude vše makat, dám zprávu, možná to vyřeší někdo i dřív.

Jen ještě něco nakonec - pokud chcete mít přehlednější skupiny POI, vyházejte ze složky content/poi všechny POI států, které momentálně nepotřebujete.
Já osobně tam nechal pouze ČR,SR,SRN,PL,H,A,SLO,HR,MN, ostatní jsem zazálohoval pro případnou potřebu.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO