Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vaše fórum - podle vás ...

Pokud máte nápad jak vylepšit toto fórum, podělte se o něj. Pokud to bude jen trochu v našich silách, tak budeme toto fórum vést podle Vašich nápadů a přání.

Re: Vaše fórum - podle vás ...

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2009 21:01

Ani nemluvte, já tam chodím pro inspiraci, ale nenapsal jsem tam nic :oops:, vykecávám se tady a na jiná fóra mi nezbývá čas, pokud bych ovšem nechtěl italskou či hluchoněmou domácnost :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 02 črc 2009 21:04

Já myslím, že je to tak správně, kluci tam mají převážně PDA, my tady PNA Mio, mikels PNA Evolve, přeci jen jsou zde různé drobnosti v nastaveních, instalacích, používaných doplňcích ..., důležité je dokázat si poradit navzájem a čerpat třeba inspiraci.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2009 21:09

Máš pravdu, taky to tak beru, navíc nemusím psát všude, jsem loajální patriot :lol: :lol:
Jiná věc je, jestli se někdo zaregistruje a půl roku se ani nepřihlásí, jak psal Jarda ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 02 črc 2009 21:21

Souhlasím s vámi, pánové - důležité informace pochycené zde odcituji na mém fóru (pozor - i s uvedením autora a je uvedeno i toto fórum jako zdroj ;) ) a když je něco nového u mě, tak to zase přinesu sem, takže vlastně není škodný nikdo a důležité inforamce se dostanou všude tam, kde je to žádoucí ;)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2009 21:34

Tak je to spravne, tak to ma byt, pořadek musi byt ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod addam v 21 črc 2009 19:09

Včera jsem vymazal účty uživatelů kteří byli zjevně roboti, nebo spameři. Děkuji SvoDovi, který mi poslal jejich seznam, čímž mi ušetřil čas ;-)

Ale mám dotaz do diskuze, někdo navrhoval aby se vymazali i účty uživatelů, kteří jsou nějakou dobu neaktivní... Popravdě řečeno si nejsem úplně jistý, jestli by byl takový postup správný a spravedlivý. Vím že je velká skupina uživatelů, kteří jsou nečinní, nebo kteří na fóru byli přihlášeni naposledy třeba před mnoha měsíci. I přesto nevím jestli by bylo správné je smazat aby se necítili poškozeni, pokud se k nám v budoucnu vrátí. Beru to podle sebe - asi bych byl naštvaný, kdyby mne nějaké fórum vyhostilo pro dlouhodobé nenavštívení. Jsou diskuzní fóra, na kterých se neukážu jak je rok dlouhý (třeba u sousedů), ale i přesto jsem jejich členem a vím že tam mám přístup který využiju když je potřeba.

Na rovinu říkám, že mně osobně je úplně jedno kolik registrovaných členů naše fórum má, protože počet členů nemá žádnou vypovídající hodnotu.
Důležitý je (podle mého názoru) poměr počtu příspěvků na jednoho uživatele a samozřejmě informativní hodnota příspěvků a témat.
A v tomto myslím bodujeme - zdejší fórum má poměr cca 10 příspěvků na registrovaného jednoho člena - třeba u sousedů je to cca 4 příspěvky na jednoho registrovaného člena.

Prosím vyjádřete svůj názor na tuto záležitost.
Zejména prosím MioTreo aby se vyjádřil jestli "mrtvé duše" nějak řeší třeba na svém fóru.

Díky ;-)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 21 črc 2009 19:22

Můj názor je, že je nutno rozlišit to, zdali na fórum nikdo rok nekoukl (nepřihlásil se), nebo zdali se přihlašuje, byť nepíše příspěvky.
Vím, že jsme diskutovali jen o těch prvních, tzn., že mluvíme o těch, kteří už tu např. rok nebyli.

Já osobně bych tyto smazal tehdy, uplynul-li by rok, od jejich poslední návštěvy, a to z důvodu, aby zde figurovali a působili ti, kteří sem chodí. Pouze pak bude mít počet registrovaných nějakou vypovídající hodnotu.
Jak to chodí na jiných fórech netuším, je to pouze můj názor.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mikels v 21 črc 2009 19:39

No já jsem si dal limit půl roku, ale spíš koukám taky na to, že se někdo zaregistruje... příklad 19.11.2008 v 13.00 h návštěva fóra 19.11.2008 v 13.05h a tím to končí. Tím si myslím, že se přišel podívat jen ze zvědavosti a tím to skončilo. Vím je to náročný, ale koukat na to jak se ti lidé na tom fóru pohybují. Zde je to o to složitější, že tady je už x registrovaných a to už se asi nedá uhlídat. Já mít tolik členů tak se na to vyprdnu a mažu jen ty co odkazují na erotické stránky... Tak že tak jak to teď je bych to já osobně nechal.

Edit: No koukám že jsem se teda docela otřesně vyžvejk a to jsem nic nepil :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 21 črc 2009 19:51

Já si myslím totéž co Dan.Ale podřídím se většině.Stejně tak jako mi vadil banner na tomto foru a odkazem na Entershop ( a byl jsem asi jediný a veřejně jsem to přiznal),tak se podřídím většině.Žena mě tak vychovala :!: :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 21 črc 2009 19:54

Já jsem se ptal ženy, co si o tom problému myslí a pak sem to sem napsal - že to je můj osobní názor :lol: :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vaše fórum - podle vás....