Tak to vemem z jinýho konce.Nevím jaký barvy se ti líbí nebo ne.Skus napsat,co bys jakou barvou chtěl mít.Pak se třeba někdo chytí a poradí ti.Já osobně používám jeden Themechaner,kterej jsem si upravil,aby lahodil oku soudruha.A co se týče třeba oblohy(možná se ti nelíbí)tak na to je taky jednoduchá rada.Projdi si všechny skiny,třeba tento(gfx\LeSScro\Day\autumn\*.bmp. Soubory *.bmp,který se ti budou líbit,si nahrej někam do svojí složky na disk.Pak si vyber ve složce Scheme třeba autochanger(nebo ten,kterej se ti líbí nejvíc) a v něm otevři soubor color.ini a podívej se tady na ty řádky,odkud si to bere.... sky_sun 0-2.
background_picture_0="gfx/LeSScro/Day/spring/sky_sun_0.bmp"
background_picture_1="gfx/LeSScro/Day/spring/sky_sun_1.bmp"
background_picture_2="gfx/LeSScro/Day/spring/sky_sun_2.bmp"
A tady do té cesty si nahraješ tebou vybrané *.bmp oblohy,které se ti líbí.(Vyměníš za ty,co tam jsou a musí mít stejný název

Přejmenuješ tebou vybrané.)Asi se nebudou postupně ztmavovat nebo nebudou přecházet v tmavší(postupně)oblohu,ale budeš tam mít tebou vybrané.Pokud tam dáš jednu oblohu a nebudeš chtít aby se měnila,tak se ten soubor bude jmenovat třeba sky_sun_0.bmp a zamořejmě musíš ostatní řádky(....sky_sun_1.bmp a sky_sun_2.bmp..umazat.Jinak by to řvalo,že je nemůže najít).A to je celý to kouzlo.A barvy se zadávají pomocí softíku(několikrát se tu o tom psalo).Já mám třeba barvu vody aby byla tmavě modrá takto:
sweet_water = 6,
140,170,210,2
salt_water = 6,
140,170,210,2
intermittent_water = 6,
140,170,210,2
Tučná čísla měníš.
Toto je hodně stručně napsaný.Je tady o tom hodně a v pár řádcích ti to vysvětlit je asi nadlidskej výkon.Ale pro představu,jak to funguje a aby sis to testnul,by to mělo stačit.Pokud se nezadaří,písni mě SZ a pošlu ti moje nastavení a můžem řešit další drobnosti a úpravy.