Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vaše fórum - podle vás ...

Pokud máte nápad jak vylepšit toto fórum, podělte se o něj. Pokud to bude jen trochu v našich silách, tak budeme toto fórum vést podle Vašich nápadů a přání.

Re: Vaše fórum - podle vás ...

Příspěvekod SvoDa v 26 úno 2009 19:38

tak hoši, už mi to fórum blbne na ultimum i v IE i v Google chrome. Už nepomáhá ani výmaz cookies.
začalo mi to, když jsem se zúčastnil nějakého hlasování (ankety).
Jakmile odhlasuji v anketě, odhlásím se z fóra se už pak zase nejde přihlášení, resp. přihlášení proběhne visím jako přihlášený, ale evidentně nejsem na fóru - na loggování je "Přihlásit" a nikoliv "Odhlásit SvoDa", nemůžu psát příspěvky,... prostě to samé jako včera :(

Poznal jsem to dle toho, že se mi po tom hlasování stalo, že když chci jít kamkoliv na fórum na poslední příspěvek nějakého vlákna, objevím se vždy na prvním příspěvku daného vlákna. Dle toho jsem poznal, že se zase "něco" děje. Odhlásil jsem se a... nepřihlásil.
Vymazal jsem cookies a vše OK. Změnil hlas v hlasování a to samé jako včera :(
Takto jsem to zopakoval 3x za sebou se stejným výsledkem.
Takže nevím, v čem je problém - jestli u mne, na php, u providera?

Stále se nemůžu dostat na poslední příspěvek vlákna, bo mně to hodí na první, ale dokonce tam aktuální příspěvky ve vlákně ani nevidím když kliknu na poslední stránku :o Zobrazí se mi tam pěkně staré příspěvky a žádné další :(
takže když jsem přihlášený, nejsem schopen nijak zobrazit novější příspěvky. jako nepřihlášený je vše OK, vč. přímeho vstupu na poslední příspěvek vlákna. Tam kliknu jako nepřihlášený na odpovědět a tak to píšu i tuto zprávu. Předpokládám, že po jejím odeslání ale nebudu "na konci vlákna".
Podívejte, co vidím, např. když kliknu na 9. stránku srazu na Slovensku a porovnejte si to u sebe.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 úno 2009 19:43

Po odeslání předchozího příspěvku jsem se dostal na první příspěvek tohoto vlákna :(
Na tento příspěvek jsem se jako přihlášený se dostal jen tak, že dám citovat nějaký příspěvek co ve vlákně "vidím", smažu citaci. Jinak bych se musel odhlásit, kliknout na poslední příspěvek a dát odpovědět.
Jinak, na konec vlákna se nedostanu ani když kliknu na téma - vlákno - číslo poslední strany.
Vypadá to, že mé dny na tomto fóru jsou sečteny a asi si někdo nepřeje, abych tu dále setrvával :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 úno 2009 19:48

Nejde se dostat na konec ani přes zobrazit vlastní příspěvky :(
No nic, budu sledovat frmol nepřihlášený a omezím psaní, když si to ta vyšší moc přeje :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 úno 2009 19:50

P.S. omlouám se, že píšu několik příspěvků za sebou, ale já pochopitelně nemůžu editovat příspěvek, když ho ve vlákně jako přihlášený nevidím a jako nepřihlášní mi chybí tlačítko upravit příspěvek, nebo jak to tam je.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 27 úno 2009 00:46

Jj. SvoDa1 začal úřadovat :lol: :lol: :lol:

Přiřazení 666 jste neměli přesunovat, zahrávali jste si s osudem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 27 úno 2009 06:54

Dane doufám,že jsi to vážně nemyslel s tím,že"někdo mě tady asi nechce" :!: Někdo tě má rád více,někdo méně,ale nikdo by ti tady nezakázal přístup,ostatně nikdo s moderátoru to ani nemůže,musel by se obrátit na administrátora.O "obyčejných" uživatelích ani nepíšu a Adam nebo Jacke Ob nemá důvod ti dělat problémy v přístupu.Mimo tebe nám to všem běží,takže chyba bude pravděpodobně někde u tebe :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 27 úno 2009 07:17

Pak,že to nepůjde :!: Svoda je tady :!: :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 27 úno 2009 07:17

To víš, že to byla nadsázka :roll:
Problémy přetrvávají a myslím, že s tím přihlašováním měl problém i dusan137d, ale pak už se neozval, jestli to taky bylo tím cookies.
No nic, zkusím si pohrát s profilem, uživatelským panelem, něco změnit a přeregistrovat změny a přinejhorším se zaregistruji pod novým nickem, který mi chodil - když jsem zkoušel SvoDa1 bylo to OK.
Pak ti, co mne mají rádi více, budou rádi, a ti co méně, to snad přetrpí :D (že bych sem dal anketu? :lol: :lol: :lol: )
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 27 úno 2009 07:25

Jarouš: Pak,že to nepůjde :!: Svoda je tady :!: :lol: :lol:

Já sem psát můžu, ale abych viděl aktuální (poslední) příspěvky, musím být offline a z tohoto stavu kliknout na "odpovědět" - objeví se nejdřív přihlašovací obrazovka, potvrdím přihlášení a můžu psát. Jen je to dost nepohodlné, se pořád ohlašovat a přihlašovat.
S přihlašováním už problémy nemám, když denodenně mažu cookies, jen nevidím konec vlákna, když jsem přihlášený (a taky pochopitelně nemůžu editovat svoje poslední příspěvky, když je nevidím a a jako nepřihlášený zas nevidím tlačítko "upravit příspěvek".
Až bude mít amatér, vovi a IvoK, či za pár let i ty :lol: tolik příspěvkůl co já, třeba ti to bude blbnout taky :lol: :lol: (tím to ale asi nebude, to byl jen fór).
Ale jak říkám, přinejhorším se přeregistruji a začnu doslova od nuly :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod dusan137d v 27 úno 2009 07:27

Mne to robilo len na Mozille keď som vymazal cookies už to funguje. IE chodil bez problémov. (Teraz idem cez obidva naraz a všeto OK).
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Vaše fórum - podle vás....