začalo mi to, když jsem se zúčastnil nějakého hlasování (ankety).
Jakmile odhlasuji v anketě, odhlásím se z fóra se už pak zase nejde přihlášení, resp. přihlášení proběhne visím jako přihlášený, ale evidentně nejsem na fóru - na loggování je "Přihlásit" a nikoliv "Odhlásit SvoDa", nemůžu psát příspěvky,... prostě to samé jako včera

Poznal jsem to dle toho, že se mi po tom hlasování stalo, že když chci jít kamkoliv na fórum na poslední příspěvek nějakého vlákna, objevím se vždy na prvním příspěvku daného vlákna. Dle toho jsem poznal, že se zase "něco" děje. Odhlásil jsem se a... nepřihlásil.
Vymazal jsem cookies a vše OK. Změnil hlas v hlasování a to samé jako včera

Takto jsem to zopakoval 3x za sebou se stejným výsledkem.
Takže nevím, v čem je problém - jestli u mne, na php, u providera?
Stále se nemůžu dostat na poslední příspěvek vlákna, bo mně to hodí na první, ale dokonce tam aktuální příspěvky ve vlákně ani nevidím když kliknu na poslední stránku

takže když jsem přihlášený, nejsem schopen nijak zobrazit novější příspěvky. jako nepřihlášený je vše OK, vč. přímeho vstupu na poslední příspěvek vlákna. Tam kliknu jako nepřihlášený na odpovědět a tak to píšu i tuto zprávu. Předpokládám, že po jejím odeslání ale nebudu "na konci vlákna".
Podívejte, co vidím, např. když kliknu na 9. stránku srazu na Slovensku a porovnejte si to u sebe.