V menu
GJ_11 themechangeru nastaveno pro den i noc
5 minut a právě teď
7.27 se noční režim přepnul do rozednívání.
Když jsem kdysi používal Micsan, tak si pamatuji, že se pro to rozednívání současně změnil v menu autochanger-night na crepuscolo, ale u GJ je to jinak, visí tam stále položka autochanger-night ikdyž je evidentní, že už se rozednívá bo město už je světlé a zmizela noční obloha a vystřídala je obloha s mrakama, byť ještě pochopitelně s tmavýma.
P.S. včera v noci, jak jsem se tady rozčiloval

, bych rád, aby to nikdo nebral osobně, ani ty Radku - tys mi SZ nepsal.
Šlo mi vlastně o to, a už jsem si v tomto smyslu posteskl vícekrát i u jiných věcí, než themechangeru, že se tu pár lidí, které bych spočítal na prstech jedné ruky, snaží přijít věcem na kloub a ostatní jen z povzdálí nervózně přešlapují, kdy už sem v souvislosti s themechangerem vyvěsí kompletní návod na instalaci, popis funkcí v češtině a screen shoty i s příslušnými soubory. Vovi nakonec vyvěsil to, co má,

, což je dobře, ale nikdo z těch, co chodí na

to taky nebyl. Pořád si myslím, že jsme především diskusní fórum a že tu především v otázce themechangeru stále diskutujeme o tom, jak to korektně rozběhnout a sdělovat si zkušenosti. Už mnohrokrát jsem pod "prosbami" vypustil rozdělanou práci a těch dotazů pak bylo mnohonásobně víc.
Pokud jsem se někoho dotkl, tam mi to promiňte a pokud jsem se provinil, tak mne suďte.
Myslím si, že v tomto příspěvku
=>
viewtopic.php?f=41&t=302&start=94 <=
je všechno, co potřebujete k úspěšné instalaci themechangeru v2.6 (a vovi jsem dal i odkaz na v2.7. s těmi siluetami měst
http://www.4shared.com/file/82943825/99 ... e_v27.html ) , které, co já vím, lze rozběhnout pouze na GJ_11, Micsan v.7 a výš a diMka.