Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Themechanger - univerzální pro všechny skiny

Barvy v mapách, ve 3D, zobrazování oblohy apod.

Re: Themechanger - univerzální pro všechny skiny

Příspěvekod mkb v 29 led 2009 21:49

to alky:
Podle zpráv by to mělo být ve verzi 2.8 Lesscoro.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 22:09

Kluci, nepiště mi SZ ohledně themechangeru :!: .
Já mám MIO ze servisu zpět teprve 48 hodin a za den a půl jsme tu především s vovim a IvoK popsali 13 stran na théma themechanger a jestli jste to četli, tak jsme všichni ve fázi testování, laborování a často se "zatím" střídá chvíle očekávání s chvílí zklamání a jako obvykle postupujeme metodou pokus/omyl.

Proto je obtížné něco někam posílat či upnout a psát tu furt dokola návody, když si ještě ani sami 100% nejsme jisti všemi funkcemi.
Chápu, že i pro vás je themechanger atraktivní zpestření iGO8, ale vše chce svůj čas. Když jsme schopni poradit, nebo sem něco vyvěsit, tak to uděláme a nás nikdo nemůže podezřívat z toho, že to neděláme.
Spíš bych si představoval (nejspíš naivně), kdyby se kromě mně, voviho, IvoK a amatéra (snad jsem na nikoho nezapomněl) zapojil do testování, objevování a sdělování informaci pro ostatní i někdo z vás.
Promiňte mi ten možná trošku ostentativní tón, ale jen dnes jsem obdržel 8 žádostí o to, abych poslal, pokud možno ihned, to co mám ohledně themechangeru v iGO8 a nejlépe i s návodem, který pochopí i lama.
Děkuji (eme) za pochopení a trpělivost.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 29 led 2009 22:14

Pokud máte přístup na FTP, tak u mě je tam kompletní sada (skripty, GFX, SCHEME) pro verzi 2.7 (bez pluginu THEMECHANGER.UI - ten najdete u příslušných skinů - zatím u GJ a Dimky; jiné skiny, třeba Micsan, to mají zabudované uvnitř)

Je to rozbalené, takže není problém stahovat si jen to, co potřebujete ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 29 led 2009 22:19

Dane netušil jsem,že se s tím tak roztrhne pytel.Ale opravdu si myslím,že to bude furt dokola.Psal jsem to o stranu nazpat.Opravdu nemá smysl tě zahltit soukr. zprávama.To bys asi neustíhal.Ale zapřemýšlejte o těch fotkách.Je jich tu dost,ale každej má něco jinýho.Dát třeba dvě,tři,denní se sluncem...pak přechod a pak noční režim.Klidně se přidám.A pak to upnout komplet na uložiště.Pravda k fotkám asi popis, co to je za schéme.A pak se možná vyhnem soukromé korespondenci.Já už na to nasadil druhou kartu a jedu od začátku.Uvidím,co z toho vyleze.Ale jak píšeš,je to testování,mázání,přepisování,stahování a blablabla.
Fakt nemá smysl psát ohledně themechanger soukromé zprávy.Toto je hodně obsáhlý a záleží na kde jaké maličkosti,co který soudruh kde stáhne.Verze jsou rozdílné, kde jaký soubor je jiný.Tady to asi fakt chce laborovat a testovat až to lidem padne do oka,tak toho nechat :lol: a kochat se a taky modlit,ať se to někde nepos..... :lol:
A přidal bych to na co jsem narazil teď.Hodně se tu bavíte o minutách při stmívání.Spousta lidí třeba neví,že to jde(snad)až u GJ ver 5.11.Teď jsem na to narazil,jenom díky tomu,že mám na kartě ver. 5.8 Waw,to bude zaplněných a popsaných stránek :D
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vuvu v 29 led 2009 22:29

vovi píše:Pokud máte přístup na FTP, tak u mě je tam kompletní sada (skripty, GFX, SCHEME) pro verzi 2.7 (bez pluginu THEMECHANGER.UI - ten najdete u příslušných skinů - zatím u GJ a Dimky; jiné skiny, třeba Micsan, to mají zabudované uvnitř)
;)

A co PlusPlus?
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 29 led 2009 22:34

Nevím. Zkus se zeptat TomášeII, ten se hrabe v těch Plusech...

Je třeba, aby autor skinu zabudoval do menu možnost volby těch scheme typu AUTOCHANGER a umožnil volat THEMECHANGER.EXE. Bez toho to v žádném skinu nepoběží ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod mkb v 29 led 2009 22:40

Udělal jsem další zkušenost. Vypnul jsem Noční režim automaticky a zkoušel schema pro den. Mio jsem pak asi na 30min uspal.
Po probuzení jsem nechápal, pak mi došlo a nastavil vše správně. (stmívání 5min) A ono se nastavilo -Crepuscolo !! :twisted:
Dal jsem cigáro a co s tím. Po 5ti minutách hvězdy a měsíček !!! :D
Z toho mi plyne, že je asi imlicitně dán čas změn schemat, ale při nestandartních změnách si to nějaké údaje vezme a použije je.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 29 led 2009 22:45

No mám pocit,že si užijem.Teď jse dal dnešní datum a nastavil nějakých 16:05.Obloha hrozná :o Tak jsem si chtěl testnout letní.A světe div se...je pěkná.Ale nevidím slunko :D Což zamrzí.A barva písma(ulice)Pokaždý jiná.A jedná se o autochanger.Hned sem hodím foto,ať se taky pokocháte.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 29 led 2009 22:56

Tak tady jsou slíbená fota:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 30 led 2009 07:52

V menu GJ_11 themechangeru nastaveno pro den i noc 5 minut a právě teď 7.27 se noční režim přepnul do rozednívání.
Když jsem kdysi používal Micsan, tak si pamatuji, že se pro to rozednívání současně změnil v menu autochanger-night na crepuscolo, ale u GJ je to jinak, visí tam stále položka autochanger-night ikdyž je evidentní, že už se rozednívá bo město už je světlé a zmizela noční obloha a vystřídala je obloha s mrakama, byť ještě pochopitelně s tmavýma.

P.S. včera v noci, jak jsem se tady rozčiloval :oops: , bych rád, aby to nikdo nebral osobně, ani ty Radku - tys mi SZ nepsal.
Šlo mi vlastně o to, a už jsem si v tomto smyslu posteskl vícekrát i u jiných věcí, než themechangeru, že se tu pár lidí, které bych spočítal na prstech jedné ruky, snaží přijít věcem na kloub a ostatní jen z povzdálí nervózně přešlapují, kdy už sem v souvislosti s themechangerem vyvěsí kompletní návod na instalaci, popis funkcí v češtině a screen shoty i s příslušnými soubory. Vovi nakonec vyvěsil to, co má, :arrow: , což je dobře, ale nikdo z těch, co chodí na :arrow: to taky nebyl. Pořád si myslím, že jsme především diskusní fórum a že tu především v otázce themechangeru stále diskutujeme o tom, jak to korektně rozběhnout a sdělovat si zkušenosti. Už mnohrokrát jsem pod "prosbami" vypustil rozdělanou práci a těch dotazů pak bylo mnohonásobně víc.
Pokud jsem se někoho dotkl, tam mi to promiňte a pokud jsem se provinil, tak mne suďte.
Myslím si, že v tomto příspěvku
=> viewtopic.php?f=41&t=302&start=94 <=
je všechno, co potřebujete k úspěšné instalaci themechangeru v2.6 (a vovi jsem dal i odkaz na v2.7. s těmi siluetami měst http://www.4shared.com/file/82943825/99 ... e_v27.html ) , které, co já vím, lze rozběhnout pouze na GJ_11, Micsan v.7 a výš a diMka.
Naposledy upravil SvoDa dne 28 bře 2009 13:44, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Scheme pro iGo8