Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod oltcit v 01 lis 2014 14:28

urcitou moznostou ako tuto "vlastnost" programu eliminovat je pouzit farebne schema,kde naplanovana trasa ma mensiu zobrazovaciu sirku,pripadne si priamo farebnu schemu upravit(zmensit rozmer sirky naplanovanej trasy) tunajsi odbornici urcite poradia :ano:
PS tiez ma to stve(ta nelogicnost)tejto funkcie, tych nelogickych veci ma Primo este viac.... :?
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod amatér v 02 lis 2014 00:38

@ oltcit, tom5

Funkce historie provozu, je pomocná funkce pro výpočet naplánované trasy, dle zadaných kritérií. Její grafické znázornění nemusí souhlasit s aktuálním provozem, je to jen předpoklad. Slouží pouze k tomu, pokud se dostanu do nějaké zácpy mohu si prohlédnout zda někde není objízdná trasa s případně lepší průjezdností.
Takže kde ztrácíte logiku?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 02 lis 2014 09:59

@ amater
OK, už rozumím a děkuji. Nicméně by pro lepší přehlednost námi zmiňovaná fce byla jistě užitečná.
Velmi se omluvám za opakování mého druhého dotazu : "Nevíte jak na to zmizelé nastavení rychlého menu? Samozřejmě mám stejnou prázdnou obrazovku i v navigaci po stisknutí tlačítka, které má toto rychlé menu zobrazit".
tom5

Příspěvekod oltcit v 02 lis 2014 10:58

amatere,nemozem celkom suhlasit,samozrejme je to sice pouzitelne aj tak ako prezentujes,ale ked budem v zhustenej prevadzke s naplanovanou trasou,tak nebudem mat moznost porovnat frekvenciu dopravy v okoli s tou na mojej naplanovanej trase/a to mal na mysli aj kolega,aj ja). Historia prevadzky sa da pouzit,dokial planujem dlhsiu cestu a mozem si zvolit cas startu,tak podla hustoty prevadzky v jednotlivych casoch si mozem cestu korigovat. Ono to je sice ako spravne pises doplnkova funkcia,ale preco to nevypilovat k vyssiemu levelu,ked ta moznost urcite existujea schopnych ludi je tu viac ako dost. :bravo:
PS pamatam na situaciu s iGO 2006,kde farebne oznacenie udalosti na ceste podla TMC boli prekryte naplanovanou trasou,az niekoho napadlo posunut oznacenie udalosti vedla cesty a hned bolo vsjo jasno. A toto je podobny pripad.Preco nevylepsit,ked sa da,od toho je forum. :ano: ;-) Akoze keby neexistovali upravy iGO a PRIMA a boli len zakladne vzhlady,asi by som ich nepouzival,lebo su prilis jednoduche. :lol:
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod Bruca66 v 02 lis 2014 13:57

Podle logiky bys nemusel videt vytizenost dane silnice. Pokud navigace pri planovani vypoctu zapocita i tyto data. Stejne je tomu i u prednastavenych dalkovych tras u HNR. Vzdy je to mozna.
Bruca66

Příspěvekod tom5 v 02 lis 2014 15:10

@ oltcit, amater, aj.
* tedy toto jsem zde rozpoutat nechtěl :nee:
* po pravdě mi jde hlavně o to "zmizelé" rychlé menu :!: :?: ;-)
tom5

Příspěvekod amatér v 02 lis 2014 19:25

To nefunkční rychlé menu je problém použitého data.zip, nebo nějakých doplňků.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 02 lis 2014 20:18

Diky moc amaterovi (to je hrozny nick, zvlaste kdyz uvazim, ze jim rozhodne nejsi! :-))!
ANO, bylo to doplnkem a to konkretne "quickmenu_volume_android_2.4.zip" ... po pravde ani nevim proc tam byl :-)
Děkuji! Hezky vecer.
amatér píše:Pravidla fóra: 1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
tom5

Příspěvekod tom5 v 02 lis 2014 20:36

Dobře, dobře, ... pardon, nebyl jsem tu delší dobu, což mě neomlouvá, ale příště se to již nestane! I tak díky za pomoc opravdovému amatérovi :bravo:
tom5

Příspěvekod DanH v 10 pro 2014 20:42

Ahoj všichni,
po řadě bezproblémových instalací IGO na různých zařízeních Android jsem narazil na několik problémů se Samsung Galaxy Note (N910F):

1. Chyba grafiky ve 2D, zřejmě daná rozlišením displeje 2560x1440. Projevuje se takto:

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek

reportují ji i vlastníci LG G3, stejné rozlišení displeje.
Ve 3D zobrazení prolém není. Zkoušel jsem různé verze Prima 2.4., včetně poslední 431282, vše stejné. Poradí někdo, nebo nezbývá než čekat na další verze?

2. Chybné přehrávání zvukových povelů, jak to NON-TTS LUA, tak i pro CSV povely. Projevuje se tak, že povel není přehrán celý ale necelá 1 sekunda nakonci povelu se nepřehraje. Ten "useknutý" chybějící konec povelu se vždy přehraje až na začátku povelu následujícího. Př. "Rychlo"... "st. Odbočte vpra" ...
TTS hlasy fungují správně. Na jiných zařízeních jsem se, ani s prakticky stejnou konfigurací IGO, s tímto problémem nesetkal.

3. Mapa se nevykresluje plynule. Zejména ve městech se neustále překresluje jak vybraná cesta, tak i pozadí. Na mnohem slabších HW jsem tento problém nezaznamenal, ani s prakticky totožnou konfigurací IGO.

4. Nedaří se mi nastavit rozumný výchozí ZOOM pro přepnutí do režimu chodce. Po přepnutí do režimu chodce dojde, kromě přepnutí do 2D, rovněž k oddálení na velkou vzdálenost. Jak se nastavuje výchozí zoom pro PEDESTRIAN (případně další) režimy?

Předem děkuji za rady!
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 10 pro 2014 22:58, celkově upraveno 1
Důvod: Oprava BBCode
DanH
Samsung Galaxy Note 4
DanH

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android