Ahoj všichni,
po řadě bezproblémových instalací IGO na různých zařízeních Android jsem narazil na několik problémů se Samsung Galaxy Note (N910F):
1. Chyba grafiky ve 2D, zřejmě daná rozlišením displeje 2560x1440. Projevuje se takto:
- [+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

reportují ji i vlastníci LG G3, stejné rozlišení displeje.
Ve 3D zobrazení prolém není. Zkoušel jsem různé verze Prima 2.4., včetně poslední 431282, vše stejné. Poradí někdo, nebo nezbývá než čekat na další verze?
2. Chybné přehrávání zvukových povelů, jak to NON-TTS LUA, tak i pro CSV povely. Projevuje se tak, že povel není přehrán celý ale necelá 1 sekunda nakonci povelu se nepřehraje. Ten "useknutý" chybějící konec povelu se vždy přehraje až na začátku povelu následujícího. Př. "Rychlo"... "st. Odbočte vpra" ...
TTS hlasy fungují správně. Na jiných zařízeních jsem se, ani s prakticky stejnou konfigurací IGO, s tímto problémem nesetkal.
3. Mapa se nevykresluje plynule. Zejména ve městech se neustále překresluje jak vybraná cesta, tak i pozadí. Na mnohem slabších HW jsem tento problém nezaznamenal, ani s prakticky totožnou konfigurací IGO.
4. Nedaří se mi nastavit rozumný výchozí ZOOM pro přepnutí do režimu chodce. Po přepnutí do režimu chodce dojde, kromě přepnutí do 2D, rovněž k oddálení na velkou vzdálenost. Jak se nastavuje výchozí zoom pro PEDESTRIAN (případně další) režimy?
Předem děkuji za rady!