|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|

brosl píše:A co kdybych vytvořil (upravil) obrázek horního baru na šířku třeba 2000px a ten jsi vložil jako ono logo a na definici pozadí se vykašlal? A nebo naopak jej vložil jako pozadí a vynechal logo.
Můj záměr je dosáhnout vložení vystředěného obrázku, který bude fyzicky širší než šířka zobrazené stránky a bude tak vyplňovat plnohodnotně celý vršek. Tak, jak se to běžně dělá u pozadí, která jsou od levého okraje monitoru po pravý, bez ovlivnění konkrétním rozlišením monitoru návštěvníka.
Jednoduše řekni, jak bys tu grafiku potřeboval upravit a já to udělám.
bo
, protože právě to zobrazení přes celou stránku se dělá tím, že se načte více těch proužků na pozadí. Možná by stačilo nějak jakoby "uzavřít" okraje toho loga (rámeček nebo něco podobného, jako na obrázku níže) a pak by se to pozadí dalo použít bez problému

Jasper píše:Má stejný názor jako Dan. V tuto chvíli je nastaveno toto:
Počet příspěvků po kterých se uživatel stane "Registrovaným členem fóra" = 5
Možnost stahovat soubory - ANO
Možnost zakládat nová témata - NE
Možnost odesílat soukromé zprávy - NE
Očekávám připomínky
viz viewtopic.php?p=94290#p94290 Uživatel má zatím 2 příspěvky, Registrován: 16 dub 2013Shorty111 píše:Trochu OT: Nejde mi odpovedet ani odeslat nova SZ, takze nemuzu odpovedet na zpravu od ulicnak1
Mohl bys mi prosim poslat ty nebo Joska manual a popripade uploadnout soubory pro tu upravu? DIky hosi
SvoDa píše:Moc hezké záhlaví fóra. Díky Broňo a Milane
Broňo, Milane, jen otázka, nikoli nutně podnět, ale plánujete měnit i barvy lišt pod horním logem (barem) fóra a koneckonců i lemování skupin témat na hlavní stránce fóra ?amatér píše:Vydrž, i na tom se pracuje.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

SvoDa píše:Broňo, Milane, jen otázka, nikoli nutně podnět, ale plánujete měnit i barvy lišt pod horním logem (barem) fóra a koneckonců i lemování skupin témat na hlavní stránce fóra ?
Nyní je to všecko do modra, což odpovídalo původnímu modrému baru, nyní (mi) to moc dohromady nepasuje.

http://www.awesomestyles.com/phpbb3-styles/view/ca-gen2-blue
Zpět na Vaše fórum - podle vás....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků