Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
brosl píše:A co kdybych vytvořil (upravil) obrázek horního baru na šířku třeba 2000px a ten jsi vložil jako ono logo a na definici pozadí se vykašlal? A nebo naopak jej vložil jako pozadí a vynechal logo.
Můj záměr je dosáhnout vložení vystředěného obrázku, který bude fyzicky širší než šířka zobrazené stránky a bude tak vyplňovat plnohodnotně celý vršek. Tak, jak se to běžně dělá u pozadí, která jsou od levého okraje monitoru po pravý, bez ovlivnění konkrétním rozlišením monitoru návštěvníka.
Jednoduše řekni, jak bys tu grafiku potřeboval upravit a já to udělám.
bo
Jasper píše:Má stejný názor jako Dan. V tuto chvíli je nastaveno toto:
Počet příspěvků po kterých se uživatel stane "Registrovaným členem fóra" = 5
Možnost stahovat soubory - ANO
Možnost zakládat nová témata - NE
Možnost odesílat soukromé zprávy - NE
Očekávám připomínky
viz viewtopic.php?p=94290#p94290 Uživatel má zatím 2 příspěvky, Registrován: 16 dub 2013Shorty111 píše:Trochu OT: Nejde mi odpovedet ani odeslat nova SZ, takze nemuzu odpovedet na zpravu od ulicnak1
Mohl bys mi prosim poslat ty nebo Joska manual a popripade uploadnout soubory pro tu upravu? DIky hosi
SvoDa píše:Moc hezké záhlaví fóra. Díky Broňo a Milane
Broňo, Milane, jen otázka, nikoli nutně podnět, ale plánujete měnit i barvy lišt pod horním logem (barem) fóra a koneckonců i lemování skupin témat na hlavní stránce fóra ?amatér píše:Vydrž, i na tom se pracuje.
SvoDa píše:Broňo, Milane, jen otázka, nikoli nutně podnět, ale plánujete měnit i barvy lišt pod horním logem (barem) fóra a koneckonců i lemování skupin témat na hlavní stránce fóra ?
Nyní je to všecko do modra, což odpovídalo původnímu modrému baru, nyní (mi) to moc dohromady nepasuje.
http://www.awesomestyles.com/phpbb3-styles/view/ca-gen2-blue
Zpět na Vaše fórum - podle vás....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků