A aspoň můžeš v praxi vyzkoušet Danovo heslo: "Sám si vařím, sám si peru, že se na to ..."

A když se na to nevys...š, tak tě budu volit do síně slávy!!
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Moderátor: deusexx
Jezis, snad este neni pozde - moravsky brabcak se NEVARI, ten se PECE!!!!!Jarouš píše:Jo,srandičky,na to by vás užilo,ale upřímně řečeno kluci,nevím kde mi hlava stojíOd rána jsem se nezastavil
To je horší než v práci a pokud to dobře dopadne,tak mě to čeká 6 týdnu a pokud ženě budou dávat šrouby,tak to bude déle.Stalo se ji to v práci,tedy né na sněhu,který tady sice včera celé dopoledne padal,ale moc ho nenapadlo.Dnes jsem oběd odflákl vinnou klobásou,ale zítra budu vařit Moravského vrabce,zelíčko a bramborový knedlík (samozřejmě domácí).Co se týče klobás,tak nejenom,že mám ještě v mrazáku,ale navíc mi dnes dcera (kterou jsem od hokejisty povolal domů)přivezla asi tak kilo klobás od jeho otce,takže budu žrát klobásy ještě v létě.
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků