Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

UX utility pro PRIMO Android

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: UX utility pro PRIMO Android

Příspěvekod Bohooc v 04 úno 2014 14:58

Ja nepouživam nic jenom orig.datazip,a UX utility,vyhodil jsem i branding.zip,zatim mi to stačí 8-)
Bohooc

Příspěvekod SvoDa v 04 úno 2014 17:34

po vzoru z .ui souboru ux utility "Nehoda" jsem zápis upravil tak, aby se to zobrazovalo jako další položka,(v am_TollsEu.ui mám tudíž toto:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

<modify lm_MoreMenu>
<insert>
<row Tolls.eu text="www.Tolls.eu" iconspr="ico_CountryInformation_sml.bmp#3" onrelease='java:call("android.browser.show","http://www.tolls.eu/cs",L"ui.sc_IGOSerach_BrowserActions")'/>
</insert>
</userlist>
abych nemusel zasahovat do skinu a jede to, díky Mirku, obě utility jsou užitečné ;-)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 úno 2014 09:54

Pouze malá, grafická úprava.

Snap_2014.02.10_01h28m01s_040_.png

content_icons_800.rar

Obsah přiloženého archivu nakopírujte do složky 800_480 v data.zip (branding.zip, skin), podle toho co používáte.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod JohnB204 v 20 úno 2014 01:56

Před nějakým časem se tu objevila utilita " phone_web.zip", která je v Primo 2.0 i 2.4 plně funkční...
Po zvolení volby internet v bottom menu odkáže z navigace na tyto stránky:
Kód: Vybrat vše
https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=mainForm&lngID=1

Kde a případně jakou úpravu mám provést, aby mne utilita odkazovala na:
Kód: Vybrat vše
 https://google.cz/

Děkuji za případnou radu.

Odesláno z mého Sony Xperia Z 1
Jasper píše:Citace z pravidel fóra: Odkazy směřující mimo toto fórum vkládejte do "CODE" Porušení pravidel = :arrow:
JohnB204

Příspěvekod amatér v 20 úno 2014 09:28

V ux utilitě phone_web.zip lze změnu adresy provést jednoduše.
- Dlouhý klik na ikonku utility
- potvrdit zadání nové adresy
- editovat novou adresu
- potvrdit nově zadanou adresu tlačítkem "Hotovo".

Screenshot_2014-02-20-09-18-04.png
Screenshot_2014-02-20-09-18-14.png

Celý problém vznikl tím, že jsem použil stejný skript pro utilitu phone_web.zip a am_Nehoda_cz.zip. Za vzniklé potíže se omlouvám.
V prvním postu je upravená utilita am_Nehoda_cz.zip, kde jsem problém již odstranil.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod JohnB204 v 20 úno 2014 14:35

Díky za způsob řešení a opravu druhé utility.

Odesláno z mého Sony Xperia Z 1
JohnB204

Příspěvekod velsak v 21 úno 2014 10:27

Zdravím,
před časem jsem zkoušel nové ux am_dopravniinfo_Cze_Svk.zip a am_TollsEu.zip - oboje mi okamžitě shazovalo PRIMO, tak jsem to neřešil. Teď jsem si uvědomil, že mi ale běžné volání web prohlížeče z prima funguje takže jsem hledal rozdíl.
A našel:

Pokud tohle volání: (z am_dopravniinfo_Cze_Svk.zip;
'java:call("android.browser.show","http://mapa.dopravniinfo.cz/default.aspx?LT=2&LTxt=Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha%20%28kraj%29",L"ui.sc_IGOSerach_BrowserActions")'

změním na:
'java:call("android.open_webpage","http://mapa.dopravniinfo.cz/default.aspx?LT=2&LTxt=Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha%20%28kraj%29")'

tak mi obě ux jedou v pohodě (samozřejmě v am_TollsEu.zip opravit obdobnou pasáž).
Tak kdyby to někomu komu to padá pomohlo ... zkuste. Jde jen o změnu "android.browser.show" na "android.open_webpage" a vyhození třetího parametru.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod amatér v 21 úno 2014 11:05

Ano, takové řešení je možné. Svým řešením jsem se jen chtěl vyhnout tomu, aby se stránky zobrazovaly s lištou webového prohlížeče, zabírá zbytečně místo a je nutné ho při ukončení prohlížení vypnout extra, jinak běží dál na pozadí (rozdíl od původního řešení přes flash player, kdy se vypne sám).
Pro přístroje s menším výkonem, to může být opravdu řešení.
amatér
Moderátor

Příspěvekod jaryn.1 v 10 bře 2014 20:35

Zdravím.
Mám takovou prosbičku.UX utilita am_ShowPicture - normálně mi chodila pokud jsem měl nainstalované primo přímo v tabletu.Když jsem ho překopíroval na sd kartu (a odinstaloval a znovu nainstaloval primo) nemůžu najít žádnou fotku z gps, i když je mám na sd i v přístroji.Může někdo poradit co s tím ? Děkuji

jaryn.1 píše:Zdravím.Tak jsem to našel tady na fóru.Jinak komu by se objevil stejný problém, vyřeší to zápis do sys.txt...V mém případě (Samsung Galaxy tab 3)
[poi]
picturepoi_folder="/storage/extSdCard" - jiné zařízení, jiný zápis za lomítky :)
Igo prohledá kartu a zobrazí ikony....Nicméně, když už jsem u toho, nebylo by možné místo těch ikon aby tam byly náhledy těch fotek?? Jako je to v různých skinech (ale nechci skin, jen nějakou upravu).Budu vděčnej za radu.
Díky
J
Samsung Galaxi Trend - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.331894
Samsung Galaxy Tab 3 - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.365016 skin_GjAk_v2.1_AriNe_35F_Megris
jaryn.1

Příspěvekod amatér v 11 bře 2014 19:35

jaryn.1 píše:... nebylo by možné místo těch ikon aby tam byly náhledy těch fotek? Jako je to v různých skinech ...

Jaký skin to umožňuje? Já nevím o žádném pro iGO, nebo PRIMO, který by místo ikony zobrazoval náhled fotky.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu