Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod x46x v 13 úno 2014 10:38

Díky Vám oběma, bez práce nejsem, je jich ještě asi 6 :D Dělal jsem to právě přesně podle toho návodu. A v GIMPu Alpha kanál mam, uložím to se 32 barvama ale v ipaqu to mám se 24 barvama a bez Alpha kanálu :roll:
x46x

Příspěvekod x46x v 18 úno 2014 16:32

Pro zájemce přidávám upravené ikony z GjAk skinu.
speedwarn_GjAk_75x75.rar

A s tím Alfa kanálem je to tak, že je třeba stáhnout Gimp 2.4 (nikoliv novější), poté s Alfa kanálem není problém.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
x46x

Příspěvekod amatér v 18 úno 2014 16:53

Tento proužek jsem editoval pomocí
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Snap_2014.02.18_16h51m31s_001_.png

Nevím kam chodíš na takové rady.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod x46x v 18 úno 2014 17:13

Četl jsem to na jiném fóru. V Gimpu 2.4 to bylo bez problémů. V novém Gimpu to nešlo za boha uložit i když jsem to dělal přesně podle zde uvedeného návodu..
x46x

Příspěvekod Bart.08 v 04 bře 2014 16:54

Ahoj.
Mám problém s oznamováním radarů u iGo Primo. Chtěl bych, aby mi navigace oznámila radar zvukově při přiblížení k němu pouze jednou a potom už byla zticha. Snažil sem se tu z fora zkombinovat různé zápisy do sys.txt, ale stále nemůžu docílit kýženého výsledku. Nebyl by tu někdo prosím schopný napsat mi tu komplet úpravu do sys.txt, aby mi to fungovalo jak potřebuju ?
Jinak se mi jedná o obyč. hlas, ne TTS.

Předem moc díky za rady.
Bart.08

Příspěvekod SvoDa v 04 bře 2014 17:05

Proč použít tlačítko Pokročilé hledání vpravo nahoře, když se vždycky najde někdo, tentokrát já, kdo to najde za tebe.
Téměř identická otázka zde již byla položena několikrát, např. zde viewtopic.php?p=95628#p95628 a v příspěvku pod ní amatér popsal řešení.
Naposledy upravil SvoDa dne 04 bře 2014 17:15, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Bart.08 v 04 bře 2014 17:14

Tohle jsem právě už taky četl a stejně mi to stále nefunguje. Ať napíšu do sys.txt jakoukoliv kombinaci, tak to pořád mele dokola a ne jenom jednou.
Bart.08

Příspěvekod SvoDa v 04 bře 2014 17:16

Řešilo se to s ohledem na TTS, ale analogicky to bude fungovat i s prostým hlasem, jen ty máš (měl bys mít) v igo9.ini nebo v sys.txt pravděpodobně zápis [warning] is_spoken=0 a místo řádků approach_beep_speech možná approach_beep_sound více pod napisem neTTS zde
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Bart.08 v 05 bře 2014 10:00

tak teď už to vůbec nechápu :( do sysu jsem zkopíroval přesně ten zápis pro NEtts hlas, co si tu psal na foru ty ... přemazal jsem staré radary, nahrál nové, do rootu Prima nahrál složku audio a v SW navigace nastavil upozorňování "při překročení rychlosti" ... ale navigace mi teď nehlásí vůbec nic, neupozorňuje předem na radar a když nastavím v SW "při přiblížení", tak to zase hlásí pořád dokola přesně jak sem nechtěl ... kde může být sakra chyba ? :zed:
Bart.08

Příspěvekod vovi v 05 bře 2014 10:27

Smazal jsi SAVE? Při úpravách tohoto druhu je to většinou potřebné.
Samozřejmě tu složku zazálohuj - pak si můžeš vrátit zpět oblíbené body a další nastavení...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE