Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

UX utility pro PRIMO Android

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: UX utility pro PRIMO Android

Příspěvekod zadrob v 18 led 2014 13:11

to amatér
Díky za odpověď.
Mám to přesně jak jste tu psali.
Zkoušel jsem kombinace 2D NorthUp, Overview North Up - samostatně i pohromadě v UX
Nikdy se mi do menu (nabídky mapy) nepodařilo dostat položky jak jste ukazovali v obr. - tzn. možnost nastavení typu přehledu nebo mapa severem nahoře - v menu nastavení mapy nic nepřibylo...
K.
zadrob

Příspěvekod zadrob v 18 led 2014 13:37

Ještě update.
Zkoušel jsem 3 různé verze (na stejném stroji Evolve Q4, 854x480)

iGO Primo (Explay Infinity II) 9.6.7.318746 (Jul 31 2013) 854x480 ... nejde ani 2D NorthUp ani Overview_North :sad: Up

iGoPrimo Andoid 9.6.22.316005 ... nejde ani 2D NorthUp ani Overview_NorthUp

iGO Primo 2.4 Basarsoft 9.6.29.331894 (2013-09-20) ... chodí 2D NorthUP i Overview North Up

podotýkám, že vše je bez skinů a instaluju to stejně.

Tak fakt nevím...
Nějaký nápad? :sad:
zadrob

Příspěvekod amatér v 18 led 2014 13:50

zadrob píše:
iGO Primo 2.4 Basarsoft 9.6.29.331894 (2013-09-20) ... chodí 2D NorthUP i Overview North Up

Tak fakt nevím...
Nějaký nápad? :sad:

No a co chceš tedy víc?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod zadrob v 18 led 2014 15:17

Update 2:

Zkoušel jsem 5 různých verzí (na stejném stroji Evolveo Strongphone Q4, 854x480), snad to někomu pomůže

iGO Primo (Explay Infinity II) 9.6.7.318746 (Jul 31 2013) 854x480 ... nejde ani 2D NorthUp ani Overview_NorthUp

iGoPrimo Andoid 9.6.22.316005 ... nejde ani 2D NorthUp ani Overview_NorthUp

iGO Primo 9.6.22.317625 - GooglePlay , 25 Jul 2013 ... nejde ani 2D NorthUp ani Overview_NorthUp

- blbne ale klávesnice, zobrazí se zmačkaná v horním okraji -zcela nepoužitelná, nezkoušel jsem ladit dál

iGO 9.6.29.356072 (Basarsoft) - vše chodí na mém rozlišení bez problémů vč. NorthUP (v. 2.4) i Overview North Up
- i oboje najednou...
:D

podotýkám, že vše je bez skinů a instaluju to stejně (tzn do UX adresáře v iGo přidám .zip soubory UX utilit)

Tak fakt nevím...zdá se že jsem měl smůlu na verze které prostě UX nepodporují...
zadrob

Příspěvekod amatér v 30 led 2014 20:22

Nová originální utilita od NNG - Map Report na 4pda zveřejnil arimi
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2014-01-30-19-49-21.png
Screenshot_2014-01-30-19-50-46.png
Screenshot_2014-01-30-19-50-55.png
Screenshot_2014-01-30-19-51-04.png

Pokud jsem to dobře pochopil, utilita by měla sloužit, jak napovídá její název, k hlášení změn na konkrétní silnici, vůči stávajícím mapovým podkladům. Jakým způsobem report funguje, nebo zda funguje vůbec netuším. Vše co na mapě označíte se ukládá do souboru map_report.txt, ten je v ...:\iGO\save\profiles\0x\userlists.
Pro zobrazení ikony v navigační mapě je potřeba aktivní příjem GPS, v drag_mapě je ikona aktivní i bez příjmu GPS.
map_report.zip

Do Dictionary.lang

Map Bug Report="Hlášení chyb v mapách"
Oneway="Jednosměrka"
Road="Silnice"
Maneuver="Manévr"
Transport="Rozměry"
Driver alert="Výstrahy"
From here="V tomto směru"
To here="Zde"
Opposite="V protisměru"
Superflous="Neplatné"
New="Nová silnice"
Name="Jméno"
Paved="Zpevněná cesta"
Unpaved="Nezpevněná cesta"
Restricted="Povolení nutné"
Height="Výška"
Width="Šířka"
Length="Délka"
OFF="Vypnuto"
ON="Zapnuto"

Ti z vás, kdo používáte utilitu am_newSideList.zip musíte utilitu buď odstranit, nebo provést drobné úpravy:
1) do souboru newSideList.ui (ux am_newSideList) přidejte červeně označený zápis:

<DIV class="notify_list">
<TABLE>
<BUTTON class="btn_map r_r" onrelease=sc_OpenCloseHwyPanel enable=(ui_PropLayer.HwyPoiListIsAvailable) visible=(%lua.ShowHwyOpenBtn)>
<SPRITE class="icon_center hwy_panel_button">
</BUTTON>
<BUTTON class="btn_map r_r" onrelease=sc_ShowParkingAroundDest visible=(%navigation.parking_ad_enabled && %{"navigation.parking_ad.visible"} && !vParkingMessageVisible)>
<SPRITE class="icon_center" bmp="ico_parkingaround_dest.bmp#3">
</BUTTON>
<BUTTON class="btn_map r_r" onrelease=sc_VRButton_OnRelease visible=(!%navigation.is_in_simulation && %lua.VRAvailable && vVROn && %regional.current_language.lcid == %regional.current_voice.lcid && %regional.current_voice.is_tts && lua.VR.IsLCIDSupported(%regional.current_voice.lcid) && !(%lua.CockpitType == 1))>
<SPRITE class="icon_center" bmp="ico_vr.bmp#3">
</BUTTON>
<BUTTON class="btn_map r_r" onrelease=sc_DeleteWaypoint alph=20 visible=(%route.list.navigated.waypoints.list.size > 2 && !%navigation.is_in_simulation) enable=(%lua.amDeleteWaypoint == 1) onrelease=sc_DeleteWaypoint>
<SPRITE class="icon_center" bmp="ico_R_delvia_sml_yaniv.bmp#3">
</BUTTON>
<BUTTON class="btn_map" onrelease=sc_HelpNearby alph=20 visible=(%lua.HelpNearbyOnMap == 1 &&!%lua.StationsEnabled && !%navigation.is_in_simulation)>
<SPRITE class="icon_center" bmp="ico_FuelConsumption_mid1.bmp#3">
</BUTTON>

<BUTTON CLASS="btn_map r_r" ONRELEASE=sc_MapReportStart ENABLE=(!%lua.ReportMenuOpened and !%lua.ReportMenu2Opened and %gps.valid) VISIBLE=(!%lua.dragMode and !%navigation.is_in_simulation and %lua.MapReportEnabled)>
<SPRITE CLASS="icon_center hwy_panel_button btn_mapreportstart">

</BUTTON>
</TABLE>
</DIV>
</DIV>
</layer>

2) V souboru map_report.ui (ux map_report) zakomentujte zápis, tak jak je červeně vyznačeno:

/*<modify ui_SideList>
<insert into="DIV.notify_list > TABLE">
<BUTTON CLASS="btn_map r_r" ONRELEASE=sc_MapReportStart ENABLE=(!%lua.ReportMenuOpened and !%lua.ReportMenu2Opened and %gps.valid) VISIBLE=(!%lua.dragMode and !%navigation.is_in_simulation and %lua.MapReportEnabled)>
<SPRITE CLASS="icon_center hwy_panel_button btn_mapreportstart">
</BUTTON>
</insert>
</modify>*/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod olina v 01 úno 2014 09:24

Prosím mohl by mi někdo poradit,jedná se mi o tlačítka v default skinu na mapě u Prima 2.0 android- menu,rychlost,rychlostní limit,čas......rozlišení 1280x800,jde mí o jejich zprůhlednění úplné nebo alespon částečné.Nechci použít jiný skin.Našla jsem ux_transparent utilitu-pro primo 2.0-2.4-ta je po zavedení funkční ,ale totálně mi rozhází tlačítka (překrývají se apod.)Nemá někdo tuto utlitu funkční pro Primo 2.0..android rozlišení 1280x800,mohl by ji upnout.Díky.
PS:Ted mne napadá dřívé jsem upravovala templates_portraid a landscape doplnováním hodnoty alpha-nevíte v kterých řádcích je možné změnit tyto tlačítka doplněním téhle hodnoty?Ještě jednou Dˇ. ;-)
olina

Příspěvekod amatér v 01 úno 2014 13:54

Stačí přidat hodnotu alpha:požadovaná hodnota do odstavců v templates_landscape.css a templates_portrait.css

tlačítko MENU - odstavec .cockpit>.menu_button{
info tlačítka - odstavec .btn_infofield {
amatér
Moderátor

Příspěvekod Bohooc v 02 úno 2014 00:45

Ahoj,nedalo by se nějak upravit tlačitko HUD trochu více do strany?
+totéž by se mi hodilo u zobrazení města+ se mi zobrazuje pouze na šířku,na víšku ne,
Mám galaxy S3

Obrázek

Děkuju :)

Ux ulitka
Kód: Vybrat vše
 http://www.ulozto.cz/xBxgaL2G/ux-hud-igo-primo-2-4-rar 
Bohooc

Příspěvekod amatér v 02 úno 2014 16:36

Řešení je popsáno zde:
Kód: Vybrat vše
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=179179&view=findpost&p=29019123
amatér
Moderátor

Příspěvekod Bohooc v 02 úno 2014 17:12

Dik,ale bez registrace se mi stránka nezobrazí. Při registraci mi to hlási chybu :sad:
Bohooc

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu