Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

UX utility pro PRIMO Android

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: UX utility pro PRIMO Android

Příspěvekod amatér v 29 pro 2013 15:52

adrian.gulo píše:Náhodou, CZ lang pre túto untilitu ?

Zápisy pro Dictionary.lang přidány do prvního postu.
adrian.gulo píše:Už len prepraviť i pre užívateľov z SK.... :)

Tak to nemohu, neznám tamější předpisy.
peter63 píše:Je to univerzalne alebo zase podla rozlisenia?

Jak to mám poznat vašnosto, když mám jen 800x480?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 29 pro 2013 16:37

Mirku, vřelé díky, moc užitečná utilita. Děkuji ;-)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 31 pro 2013 13:22

Na 4pda jsem našel ux utilitku ohledně pokut . Snažil jsem se ji předělat do našich podmínek dle Bodového systému a tabulky pokut 2013 , kterou jsem našel rovněž na netu .
Snad bych to už měl , jenom se mi nelíbí , že neumím v xhtml souboru zobrazit tučně některé výrazy . Jestli tomu někdo hoví , mohl by mi poradit ?
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Kód: Vybrat vše
<xhtml fontsize="25" align="justify">
<p font="tahomabd" fontsize="35" align="left">BODOVÝ SYSTÉM - TABULKA POKUT 2013</p>
<break/>
<br/> Zde uvádíme aktuální tabulku dopravních přestupků souvisejících s bodovým systémem řidičů (často nazývanou též jako "katalog pokut 2013"). Za bodované dopravní přestupky lze získat 2-7 bodů. Kromě připočtení bodů se za spáchání přestupku udělují sankce (obvykle pokuty) v blokovém řízení nebo ve správním řízení.<br/>
<br/> Dopravní přestupky jsou definovány v Zákonu č. 361/2000 Sb. o silničním provozu, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně v §125c. Ve Výpisu bodového hodnocení řidiče a ve Výpisu z evidenční karty řidiče jsou přestupky uváděny odkazem na konkrétní odstavec zákona o silničním provozu (uvedeno v posledním sloupci následující tabulky). Přestupky jsou seřazeny podle počtu přidělovaných bodů. Někdy je však užitečné vyhledat přestupek podle paragrafu.<br/>
<br/> 
<br/>
<p font="tahomabd">01 - Řízení pod vlivem alkoholu (nad 0,3 promile)</p>
<br/>Přestupek : v rozporu s § 5 odst. 2 písm. b) řídí vozidlo nebo jede na zvířeti bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po požití alkoholického nápoje nebo užití jiné návykové látky, po kterou je ještě pod jejich vlivem.
<br/>Počet bodů: 7
<br/>Bloková pokuta: 0 KČ
<br/>Pokuta ve správním řízení : 2.500 - 20.000 KČ
<br/>Paragraf : § 125c / 1b)
<br/>
<br/>

</xhtml>
Chtěl bych tučně tyto výrazy

Screenshot_2013-12-31-09-35-30.png
Ono se mi to už povedlo "ztučnit" , ale potom to zase nebylo v jednom řádku . To potom vypadá tak nějak rozházeně .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod amatér v 31 pro 2013 13:47

<p><b>Přestupek</b> : v rozporu s § 5 odst. 2 písm. b) řídí vozidlo nebo jede na zvířeti bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po požití alkoholického nápoje nebo užití jiné návykové látky, po kterou je ještě pod jejich vlivem.</p>

<br/> je prázdný řádek.
<break/> je pro tuto konkrétní potřebu zbytečný

celá pasáž:

<xhtml fontsize="25" align="justify">
<p font="tahomabd" fontsize="35" align="left">BODOVÝ SYSTÉM - TABULKA POKUT 2013</p>
<break/>
<br/> Zde uvádíme aktuální tabulku dopravních přestupků souvisejících s bodovým systémem řidičů (často nazývanou též jako "katalog pokut 2013"). Za bodované dopravní přestupky lze získat 2-7 bodů. Kromě připočtení bodů se za spáchání přestupku udělují sankce (obvykle pokuty) v blokovém řízení nebo ve správním řízení.<br/>
<br/> Dopravní přestupky jsou definovány v Zákonu č. 361/2000 Sb. o silničním provozu, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně v §125c. Ve Výpisu bodového hodnocení řidiče a ve Výpisu z evidenční karty řidiče jsou přestupky uváděny odkazem na konkrétní odstavec zákona o silničním provozu (uvedeno v posledním sloupci následující tabulky). Přestupky jsou seřazeny podle počtu přidělovaných bodů. Někdy je však užitečné vyhledat přestupek podle paragrafu.<br/>
<br/>
<br/>
<p font="tahomabd">01 - Řízení pod vlivem alkoholu (nad 0,3 promile)</p><br/>
<p><b>Přestupek</b> : v rozporu s § 5 odst. 2 písm. b) řídí vozidlo nebo jede na zvířeti bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po požití alkoholického nápoje nebo užití jiné návykové látky, po kterou je ještě pod jejich vlivem.</p><br/>
<p><b>Počet bodů:</b> 7</p><br/>
<p><b>Bloková pokuta:</b> 0 KČ</p><br/>
<p><b>Pokuta ve správním řízení</b> : 2.500 - 20.000 KČ</p><br/>
<p><b>Paragraf</b> : § 125c / 1b)</p>
<br/>
<br/>
amatér
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 31 pro 2013 14:54

Moc díky . Tak nějak jsem to chtěl .
Bez <br/>

Bez br 00.png
Bez br 01.png
Bez br 02.png
S <br/>je to moc rozházené .

S br 00.png
S br 01.png
Až to po Silvestru dodělám , tak to sem dám . Jestli to vůbec někdo bude chtít .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Mirus

Příspěvekod amatér v 31 pro 2013 15:00

<p>... </p> Je odstavec, já jenom, že jsi tam měl i to řádkování.
amatér
Moderátor

Příspěvekod velsak v 03 led 2014 11:27

Zdravím,
přestaly se mi zobrazovat názvy ulic v 3D, zkoušel jsem kde co, pak jsem zaačal postupně ubírat nepotřebné věci, takže jsem zkusil přejmenovat adresář UX a ejhle - názvy ulic vidím - tak zpět UX a postupně zkouším vymazávat jednotluvé utilitky až mi zbývá jen am_backlight. Naprosto nevěřím že by to mohla způsobit tahle mrška ale mažu i jí a bingo. Naházím zpět všechny kromě téhle a názvy ulic vidím.
Používám skin Dimka pro 2.4 ve vlastní úpravě, takže chybku jsem si možná nějak zavlekl sám, protože při zkoumání utility mě žádná souvislost s názvy ulic nenapadá. Dávám to pro info, kdyby se to náhodou někomu taky stalo, aby netrávil zbytečně hodiny hledáním příčiny.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod SvoDa v 03 led 2014 12:17

už se to řešilo zde v listopadu (je to 4. strany zpět)
amatér píše:
JohnB204 píše:Mám prosbu pánové... Používám utilitu "am_Backlight.zip" a jde mne o následující... Když je utilita aktivována v ui_labs, tak zmizí v mapě názvy ulic jak "na cestě" tak "v bublině"... Když utilitu "vypnu" je vše ok.:|...

Ano, tam jsem udělal jednu chybu, opravenou utilitu jsem přidal do prvního postu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod velsak v 03 led 2014 13:33

:zed: .. konečně se mi v tom novém roce podařilo ze sebe udělat blbce .. :zed:
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod Mirus v 05 led 2014 19:56

Tak tady je pro zajímavost ux utilitka (dle jednoho nápadu na 4pda) , která zobrazuje Bodový systém a pokuty 2014 , informace o Výpisu z bodového hodnocení řidiče v síti Czech POINT a Výpisu z evidenční karty řidiče .
Zdroj :
http://www.12bodu.cz/bodove-prestupky.php
body_a_pokuty.zip
Nemusí se rozbalovat . Stačí tak jak je nakopírovat do složky ux .
Screeny z tabletu :

body_a_pokuty.zip
Screenshot_2014-01-05-19-43-47.png
Screenshot_2014-01-05-19-44-06.png
Screenshot_2014-01-05-19-45-08.png
Screenshot_2014-01-05-19-44-55.png

Je to můj první pokus s něčím podobným , tak mě případně hned nepeskujte . Konec konců dávám to sem jen pro ty , kteří to budou chtít vyzkoušet . Na 7" tabletu je to k přečtení v pohodě . Na 3.7" telefonu už je to pro ty s bystřejším zrakem . Chtěl jsem tam dát i tabulku a nějaké obrázky , ale to se mi tam zatím nějak hádalo s textem .
Do Dictionary.lang , třeba na konec dopsat :
Citation = "Bodový systém a pokuty 2014"
Samozřejmě si tam každý může napsat co mu bude vyhovovat lépe .

EDIT : Na Google play jsem včera našel Bodový Systém.apk . Tak jsem se s tím nemusel mořit .
Naposledy upravil Mirus dne 06 led 2014 20:48, celkově upraveno 1
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Mirus

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu