Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod vovi v 04 říj 2013 08:58

No ono to ale není všechno - jestli chceš, aby Primo dělalo JPG, je třeba mít v SYS.TXT ještě:
Kód: Vybrat vše
[interface]
capture_to_jpeg=1

Na tom pojmenování jednotlivých obrázků nezáleží - písmenka mohou být jakákoliv a číslo za procentem udává délku číselné části jména.

A možná hloupej dotaz - proč dělat screeny takhle? Většina android zařízení umí udělat screenshot (a čehokoliv, nejen Primo obrazovek) prostředky androidu samého - na telefonech většinou funguje kombinace "zapínací tlačítko + volume down" ... chvilku podržet, udělá se screenshot ve formátu PNG a ukládá se automaticky na "kartu" do složky "Pictures/Screenshots". :-P
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod peter63 v 04 říj 2013 10:38

Uz to slape. Naivne som si myslel, ze si ho vytvori automaticky. :D Diky. Teraz este to TMC ;)
Xiaomi Mi2S
peter63

Příspěvekod Mirus v 05 říj 2013 06:47

@ vovi
Nechci to rozpytvávat . Hloupej dotaz to v žádném případě není . To , že jdou udělat screeny obrazovky přímo prostředky Androidu , víme . Ale pokud někdo potřebuje udělat snímek za jízdy , tak to tím dvojhmatem (zapínací tlačítko + volume down" ... chvilku podržet) dost těžko udělá :nevim: .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod amatér v 05 říj 2013 10:30

Mirus píše: Ale pokud někdo potřebuje udělat snímek za jízdy , ...

Kdy taková potřeba nastává? :nevim:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Re: iGO Primo 2 pro Android;

Příspěvekod Mirus v 05 říj 2013 14:22

To záleží na každém vzlášť kdy to využije.
A od toho snad je v "Rozšířených nastaveních" položka "Snímání obrazovky" . Nebo to má sloužit jenom při hrátkách v simulačce ?
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod amatér v 05 říj 2013 15:35

Já nevím, nejsem až takový expert na PRIMO. Vím jedno, "Rozšířená nastavení" běžný uživatel při zakoupení navigace s sw. PRIMO nevidí. Toto nastavení je možné zobrazit pouze po přidání patřičného zápisu do sys.txt, v žádném návodu na obsluhu PRIMO se o tom nedočteš. Takže dle mého názoru, ani vývojáři nepočítali s potřebou snímat snímky obrazovky za jízdy.
amatér
Moderátor

Příspěvekod peter63 v 05 říj 2013 16:18

Evidentne tvorcovia skinov maju iny nazor ;)
Xiaomi Mi2S
peter63

Příspěvekod amatér v 05 říj 2013 16:43

To jsme se dostali do diskuse. :roll: Pánové, zveřejněte zde své SPZ ať víme, kdo má potřebu, a stejný názor jako tvůrci skinů, abychom mohli včas zastavit, utéct z vozidla, a pokračovat v jízdě až budete na jiném konci republiky. :ano:
amatér
Moderátor

Příspěvekod peter63 v 05 říj 2013 17:06

Screenshoty za jazdy nepouzivam a vlastne ich nepouzivam vobec. Ale raz za cas skusam ci mi funguje vsetko pretoze sa mi uz stalo, ze som pravidelne aktualizoval a ked som potreboval funkciu, kt. dlhu dobu fungovala, tak zrazu nesla a netusil som, kt. update to sposobil. Stalo sa mi to s alternativnymi trasami aj historiou trafficu. Uplnou nahodou som prisiel teraz na to, ze nejde screenshot a tak som to hned poriesil, za co znovu dakujem.
Xiaomi Mi2S
peter63

Příspěvekod vu5936 v 06 říj 2013 08:28

No, já se tedy taky přiznám, že občas screenshotuji za jízdy. Např. když jsem ladil chybu v grafice ikon pro oznámení rychlosti radarů, které se v offline nezobrazují, resp. neumím si upravit kód tak, aby se zobrazovaly.

Ale je ještě lepší lahůdka, než screenshoty. Pokud někdo používá firemní telefon připojený k firemnímu poštovnímu serveru, tak ten mu zpravidla do telefonu vynutí bezpečnostní politiky, včetně nuceného zamykání obrazovky na PIN po x minutách nečinnosti (myšleno nešudlání prstem po displeji). To je teprve něco, když se vám co 3 minuty jízdy zamyká obrazovka, pokaždé chce PIN a nedá se toho nijak zbavit. Na starých Win CE na to byla UX utilitka, která simulovala aktivitu uživatele. Na Androidu jsem to nezkoušel a rovnou si koupil apku poštovního klienta, který není součástí operačního systému. Vynucená politika z poštovního serveru chce PIN jenom v klientovi když si chci přečíst poštu a jinak se do Androidu neplete.
vu5936

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android