Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod rikardo33 v 02 pro 2008 22:37

Poradi mi niekto ako spustit iGO8 na Mio C620 (Miomap 2008 verzia5) - vsetky pokusy podla navodov na C520,C720 na tomto type nefunguju. 8-)
rikardo33

Příspěvekod SvoDa v 03 pro 2008 19:21

amatér píše:Pánové ... podařilo se mi zjistit, co ve verzi 8.3.2. způsobuje sekání skinu při simulaci, průletu a navigování - je to ten běžící nápis aktuální a příští silnice, nebo ulice. .... Možná by to pomohlo i u ostatních skinů co nechodí pod 8.3.2, zkuste prosím někdo zapřemýšlet ;)

SvoDa píše:Mirku, zkusím to, ale v Micsanu jsem to rolování ulice oproti originálu do našeho Svovivo skinu dokonce přidával a Micsan se ve verzi 8.3.2. neseká a ani neháže out of memmory, takže těžko říct, zdali to sekání bude způsobovat přávě to rolování :(

Znova jsem si pročítal warez, a i tam se přiklánějí k Mirkovu tvrzení ;) - to out of memmory by mohlo způsobovat rolování textu ulice, ikdyž v Micasn, jak jsem psal to jede i s tím.
Gurjon 4.6. i 4.6.1. se sekal taky, ale má v menu možnost to rolování vypnout. Tak jsem ho vypnul, vrazil do IGO8 8.3.2.64873 a data.zip fix 4.92 MB - a jede mi v této verzi nejen Micsan v7 (origo i Svovivo), ale i Gurjon 4.6 :o :o :!: :!: :!:
S tím rolováním se mi sekne přesně tam kde diMka - při nájezdu na dálnici u Vyškova při cestě Olomóc - Kostice.

Právě jsem s vypnutým rolováním textu ulice takto s Gurjon 4.6. absolvoval průlet Olomóc - Praha - Stockholm - Vilnius - Kijev - Budapest - Zagreb - Řím -Paříž - Olomóc a všechno jede jak má. Tím místem, kde se sekal Gujon i diMka projel Gurjon s vypnutým rolovánímulice, jak po másle a lítá pořád dál a dál, teď cestuje z Portugalska do Vladivostoku. Zkuste to někdo taky, jestli to není náhoda :!: :!: :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 03 pro 2008 22:11

Ty frantíci musejí vědět, jak na to: Micsan 9 se chlubí funkčností pod 8.3.2 a má nejen animaci, ale ještě si nastavuje její parametry. A Bidru 4.3 podle obrázku evidentně animaci má taky, uvádí funkčnost pro 8.3.2, a píše o odstranění chyby "Out of Memory".

Nezbude než samostudium... :?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 03 pro 2008 22:16

Dane,tak to testuju.Zatím z Polska do Česka.Nějakých 490km.Tak uvidím.Zatím se kluk jeden šikovná drží.Jediný,co mě neskutečně se..je ten náklon mapy.Hned je tak a za chvílku zas onak a furt musím klikat na první levý tlačítko,kde je přednastavenej.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 03 pro 2008 22:20

Radku, mrkni do toho SYS.TXT, co jsem dneska vyvěsil do vlákna "SYS pro 8.3". Tam mám náklon vyřešenej - dají se tam nastavit min a max úhly pro náklon (mám tam 80°-88°) a default náklon (tam mám, myslím, 82,5°... 8250). A všechny skiny se pak způsobně kejvají jen v tomhle rozmezí. ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 03 pro 2008 22:24

Vovi diky.Kuknu.Ale mě to dělá jenom tady ten skin.Žádnej jinej. :roll:
Dane,tak snad to chodí.Tu trasu to projelo bez problémů.Žádný OUT of........ :D
Naposledy upravil deusexx dne 03 pro 2008 22:34, celkově upraveno 1
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 03 pro 2008 22:29

Mluvíš o Gurjonovi? Tak to jdi do nastavení 3D - on tam má funkci, která kromě toho maxima a minima ještě udává konstantu, která se k automatickému náklonu vždy přičte (v tom smyslu, že se to o tolik stupňů "zvedne" - tedy matematicky se to od úhlu naklopení odečte ;) ). A tu si nastav na nulu. Pak už se to bude řídit tím SYS.TXT.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 03 pro 2008 22:38

Myslíš v menu a Nastavení 3D?Dole..Rychlost přiblížení?A dole to ...Přidej konstantu....Díky,měl jsem tam 18.Snad to pomůže :o
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 03 pro 2008 22:45

Jo, ta osumnáctka tam je default. A mně to pomohlo...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 05 pro 2008 15:33

Stále z různých míst do IGO8 8.3.2.64873 sbírám a testuji různá data.zip různých jmen, různých velikostí a z různých zdrojů - stále stejný výsledek:
Micsan v7 (origo i Svovivo) jede i při funkčním rolování názvu ulice - nedá se v menu vypnout, přidávali jsme si to rolování do tohoto skinu sami a přesto to jede
diMka 1.5.31 se seká + hláška out off memmory
Gurjon 4.6. i 4.6.1. se seká při zapnutém rolování názvu ulice. Při vypnutí této funkce v menu jede spolehlivě.

Takže nic nového, proč to vlastně píšu. Já jen tak, aby klábosnice nezahálela :lol: .
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update