Nejdříve fórum nešlo vůbec, teď to vyhazuje stále stejné chyby...
Podobné věci se mi staly na fóru také, pak jsem na serveru našel soubory, které tam vůbec nepatřily a antivir mi je nedovolil ani stáhnout do PC, ale tady nic podobného nevidím 
|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
Nejdříve fórum nešlo vůbec, teď to vyhazuje stále stejné chyby...
Podobné věci se mi staly na fóru také, pak jsem na serveru našel soubory, které tam vůbec nepatřily a antivir mi je nedovolil ani stáhnout do PC, ale tady nic podobného nevidím 

Ale třeba Tapatalk jede bez problémů

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Doma v IE ani v Chrome jsem neměl šanci. Údaje to nevzalo a vyčerpal jsem pokusy takže to chtělo opsat kontrolní kód z obrázku který jsem neviděl.
Chtěl jsem si nechat poslat nové heslo nebo vynutit novou aktivaci účtu ale mezi těmi paznaky jsem nenašel příslušná tlačítka.
Teď v práci v Chrome stejný stav ale v IE to vypadá čitelněji takže jsem našel potřebné a reaktivoval si heslo. Ale netuším co se děje
Nicméně to vypadá zase na nějaký útok

Ale teď jsem zažil překvapení. Editoval jsem jeden příspěvek kvůli velikosti obrázku. Stáhnul jsem ho zmenšil a chtěl nahrát zpět. Jenže mi to nešlo protože byl bmp a to není povoleno. Tak koukám co jsem stáhnul a ono taky bmp.
Tak jak to že tady byl. 

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Zpět na Vaše fórum - podle vás....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků