Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod tomasii v 26 bře 2013 23:46

Tvoje dilema má v podstatě dvě řešení (proto dilema):
1. vybrat si jedno z dostupných řešení od defaultu po některý skin tak, jak stojí a leží,
2. napsat si skin, který ti v okamžiku jeho psaní bude nejlépe vyhovovat.
Bohužel se určitě zase něco zajímavého objeví a pokud to nebude typu wiman, tak budeš zase na začátku.

Já jsem v podstatě líný a tak jsem zvolil variantu 1 a variuji (hezký tvar) mezi různými skiny, takže žádný pořádně neznám, ale zase nemám to dilema. :?
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod vovi v 27 bře 2013 06:04

OT: Řekni rychle: "Nevyvariuje-li ti skin fúrie, vyvariuješ si jej sám."
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod vu5936 v 27 bře 2013 18:53

amatér píše:Free verze PRIMO Android pro Izrael

Ahoj, pokud jste to už někdo zkoumali, prozraďte, pro jaká nativní rozlišení přístrojů je tato verze určená? Příp. napovězte, jak si soudruzi poradili s množstvím různých rozlišení Android přístrojů, která jsou na trhu? Je tam nějaký multiresolution DZ a nebo extrapolují bitmapy? Moc izrealštině na Google play nerozumím... Díky.
vu5936

Příspěvekod amatér v 27 bře 2013 20:08

Člověče, to jsou požadavky. Ty neumíš hebrejsky a ostatní, tedy alespoň já, aby si otevřeli slovník cizích slov, aby vůbec věděli na co se vlastně ptáš. :lol:
Jedná se o verzi 9.6.22.290143, tedy PRIMO 2.0.1
data.zip je pro rozlišení: 800x480 a 1024x768
amatér
Moderátor

Příspěvekod toja v 27 bře 2013 22:42

Tak, ešte nakoniec, posledný krát k tej dileme.
Bod 1. je aj pre mňa prijateľný, až na to že som výber už dávno zúžil na dva, default a Dimka.
Hold, pohodlnosť moja, neopúšťaj ma. ;)
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO LUNA
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod MGVexta v 07 dub 2013 17:38

Prosím o radu s nasledovným problémom. Nainštaloval som si iGO Primo 9.6.22.290143 do svojho mobilu SGS2. Nie na kartu, ale do mobilu. A teraz problém. Chcel som si vytvoriť profil 2 pre mapy TomTom, postupoval som presne podľa návodu, ale súbor "save" mi nejde zmeniť. Keď doplním potrebný zápis a uložím ho, tak po spustení programu sa tento chová ako by som "save" zmazal, prevedie ma nanovo nastavením, čím sa vytvorí nové "save" už bez môjho zápisu. Skúsil som to niekoľko krát vždy s rovnakým výsledkom. Čo s tým??? :(
MGVexta

Příspěvekod IJK v 07 dub 2013 18:17

toja píše:...
Neuloží a nezapametá niektoré nastavenia a po vypnutí a opetovnom zapnutí sú pôvodné.
Neuloží napríklad info:
...
Hmmm..., má niekto nejaký typ??!!

Tohle typicky iGo dělá, pokud máš některé z těch nastavení definované přímo v sys.tx.
Např. pokud tam přidáš výše uvedené:
[sound]
alert_volume="255"
ding_volume="255"
voice_volume="255"
pak za běhu budeš moct měnit hlasitost, ale po restartu bude zase na max. Zkontroloval bychj proto sys.txt, zda tam nemáš zbytečná nastavení fixně.
IJK

Příspěvekod MGVexta v 07 dub 2013 18:38

To je mi jasné, ale mne sa do save nedá uložiť nič. Stačí vojsť do save a v ňom do system.ini, bez zmeny ho nanovo uložiť a primo mi to berie ako by som celé save zmazal. Pri staršej verzii mi to normálne fungovalo a teraz fakt neviem prečo to nejde.
MGVexta

Příspěvekod amatér v 07 dub 2013 19:19

MGVexta píše: Pri staršej verzii mi to normálne fungovalo a teraz fakt neviem prečo to nejde.

Dám ti radu, kterou poslechnout nemusíš. Pokud je to tak, jak píšeš, vrať se k té původní verzi. Verze 9.6.22. xxxxxx nepřináší nic nového, oproti verzím 9.6.7.xxxxxx.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Joska v 08 dub 2013 06:46

Instalace Lubosz Thin 1.3 ve verzi 9.6.7.235654 vytvoří adresář UX lze předpokládat, že tato verze podporuje UX?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android