Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod vovi v 03 dub 2013 06:36

Ale to jsou stejně jen papírky kryté čestným slovem státu - a to má v dnešní době cenu nejvýše tak Kalouskova leštěného prdu. A Sobotkovy leštěné prdy to v budoucnu rozhodně nevylepší...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 03 dub 2013 14:09

To je sice fakt, ale po zkušenosti s Kyprem, je furt leštěný prd doma lepší, než žádný, nebo uložený ve "spolehlivé" bance :lol:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod happy66 v 03 dub 2013 16:10

vovi píše:Ale to jsou stejně jen papírky kryté čestným slovem státu - a to má v dnešní době cenu nejvýše tak Kalouskova leštěného prdu. A Sobotkovy leštěné prdy to v budoucnu rozhodně nevylepší...

To by mě teda zajímalo, čí leštěný prd spasí tento rozkradený stát.... :?: :lol: :lol:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

Příspěvekod Jasper v 04 dub 2013 14:45

Teda přátelé já mám dneska den. Obrázek Několik dní řeším problém s mým počítačem. Bohužel se ukázalo že jediným řešením je reinstal. Původně jsem to plánoval na víkend. Jenže je mi od víkendu zle tak jsem dnes zůstal doma a řekli si že to přeinstaluji a rovnou i noťas mé ženy protože jsem dostal nový ssd disk. Tak jsem se do toho pustil. Můj noťas jsem udělal bez problémů a vrhnul se na ten druhý. Přehodil disk a nainstaloval win8. Jenže při aktivaci mi to vyhodilo chybu neb product key je pro upgrade a ne čistou instalaci a že mám nejprv nainstalovat původní win7 starter. Fajn tak jsem si udělal bootovací flash disk a nainstaloval teda původní sedmičky a pak ovladače. Krásně to běželo. Následoval druhý krok upgrade na win8. Opět byla zapotřebí bootovací FD. Jenže protože můj noťas je po přeinstalaci úplně čistý tak jsem vše bral z externího záložního disku kde byla záloha úplně všeho. Spustil jsem příslušný program a protože to trvá tak půl hodiny tak jsem si šel v klidu udělat kafe a dát cigárko. Když jsem asi za 15 minut sedl k počítači zjistil jsem že zamrznul. Tak jsem vše odpojil a restartoval.
No a pak už jsem si to chtěl jít hodit. Já idiot v té utilitě nastavil správně cestu k příslušným souborům na externím disku, jenže stjeně tak k němu vedla cesta jako k bootovacímu médiu. Takže záložní disk je zformátován na FAT32 a všechna data jsou nenávratně v prdeli. Takže do noťasu mojí ženy šel zpět původní disk a já tady hledám ve velkém PC a na různých kartách a FD co se dá zachránit. A moc jsem toho zatím nenašel. :cry:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 04 dub 2013 15:15

Před půl rokem jsem taktéž přišel o všechna data v NB, jelikož nekorektně proběhla automatická aktualizace Windows a po restartu se již Windows nespustil, takže jsem následně musel rebootovat na tovární stav. dal jsem to i ajťákovi na posouzení, ale žádná data z toho nešla vytáhnout. Nikdy jsem si neudělal image disku, abych se měl případně kam vrátit, nyní už jsem si jej raději udělal. Nenapadlo by mne, že by oficiální aktualizace oficiálního Windows mohla zlikvidovat NB.
Data si sem tam (cca 1x za měsíc) zálohuji na externí disk, a data za ten cca měsíc, vč. fotek , záloh Prima,... pořízených v tom období od poslední zálohy do nepovedené aktualizace jsou (byly) nenávratně fuč, ale nejvíc mne štvalo, že jsem musel znova shánět instalačky SW, co jsem tam za "léta" nainstaloval.

Po čase mne to přebolelo, takže ti přeji pevné nervy, klid a uvědomnění, že se stávají i horší věci ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 04 dub 2013 17:05

Hele, Tome, jestli jsi ještě na ten zformátovaný disk nic nezapisoval, tak nestahuj kalhoty... Je spousta prográmků, které dovedou spoustu věcí zachránit i po formátu (pokud teda nepoužíváš nějaký spešl formátování s přepisem sektorů náhodným obsahem...) - já takhle při pokusu o přeinstalaci Woken omylem místo systémovýho zformátoval datovej disk, kde byla záloha. A skoro všechno se povedlo zachránit.
Koupil jsem si na to utilitu O&O Disk Recovery, přes noc to pustil a ráno se daly soubory zase kopírovat. Kdybys potřeboval, tak ti to můžu tim O&O projet taky.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 02 kvě 2013 05:21

Tak si pánové představte, že včera jsem dal řeč se soudruhem, pro kterého nyní dělám a který vlastní po Liberci několik nájemních domu, tedy ho můžeme považovat za docela bohatého člověka a on nemá ani jednu platební kartu :!: :!: :!: Vše platí v hotovosti, nebo vložením hotovosti na účet a nebo převodem, kdy dojede osobně na banku.Internetové bankovnictví vůbec nepoužívá.To je moje krevní skupina :!: :!: Myslím si, že nikdo podobný už v naší republice není.U mě, kde je obrat malý (neb jsem chudý) se asi nejedná o úplnou vyjímku (i když internetové bankovnictví používám, protože platím v internetových obchodech), ale on točí měsíčně minimálně deseti tisíce a to čumím i já :!: :-o :-o
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 14 kvě 2013 10:48

dTest odhalil, že příčinou Jaroušovo zdravotních problémů jsou Svijany :shock: :tyty:
Kód: Vybrat vše
http://www.novinky.cz/ekonomika/301803-nektera-lahvova-piva-obsahuji-plisen-zjistil-dtest.html

Kód: Vybrat vše
http://www.stream.cz/adost/812351-a-dost-piva-plna-plisni
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod vovi v 14 kvě 2013 11:47

Efendi, musíš hodně jíst - povolená denní dávka mykotoxinů je 1 mg/1 kg váhy. A Kněžna jich má 85 mg na půl litru. Tak si lehce spočítáš, kolik musíš přibrat, aby sis mohl dát svý dva kousky denně ;-)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 14 kvě 2013 15:14

Kdybych si dal dva kousky denně, tak už tady dávno nebydlím :!: Já mam od ženy povolené tak dvě pivka týdně.Nevím, jestli jsem to už líčil, ale moje žena je abstinent (nevyléčený) a nemá rada lidi, kteří chlastají.Nicméně mým samostatným výjezdům za dobrým pitím, nijak nebrání :!: :D :D
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)