Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRESTIGIO Geovision 7777 - tablet, navigace, iGo PRIMO, TV

Re: PRESTIGIO Geovision 7777 - tablet, navigace, iGo PRIMO,

Příspěvekod jenda v 11 bře 2013 11:33

Chtěl bych se zeptat, zda větší odrazivost (lesklost)displeje by nevyřešila nalepená antireflexní folie. Má s tím někdo zkušenost?
jenda

Příspěvekod fanda v 11 bře 2013 15:04

@Buzumbura - Přímo se připojit nedá ale dle mého by se dal použít "OEM USB 2.0 Video grabber" (viděl jsem ho na alza.cz za 761Kč) přes USB Host kabel (ten je v balení navigace). Musel by se ale k tomu najít vhodný soft pro Android.

@wine - to je samozřejmě i o TV a o přehrávání videa a hudby také. Jde jen o to, zvuk z GV7777 dostat ven a nepoužívat k tomu vestavěný reproduktorek, který nemá moc velký výkon.

Nemohl jsem včera nějak usnout a tak mne napadla možnost jak odstranit ten šum a praskot - připojit napájení z auta - a vyšlo to! Okamžitě je to o něčem jiném. Zřejmě pomůže propojení koster, nebo taky ten kabel může sloužit jako anténa. Ještě to potrápím.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod feco v 12 bře 2013 21:36

Pre "fanda" - este by som dodal k tomu FM transmitteru na GV 7777 - ja som to tiez skusal, na 107 MHz som s tym prejazdil 150 km tam aj spat a nemal som s tym absolutne ziadny problem. Musel som akurat dat trochu hlasnejsie autoradio, ale inak v pohode, ani nejmensi sum ani iny rusivy zvuk. Teda musel som vypnut hlas na navigacii, lebo stale mi kecal do tej hudby :-) Takze ja som s tym spokojny.
feco

Příspěvekod fanda v 12 bře 2013 21:50

A měls to jenom strčený do držáku (bez připojení jakýchkoliv kabelů) anebo jsi to měl propojený ještě kabelem s nabíječkou?
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod feco v 13 bře 2013 08:43

Mal som to samozrejme zapojene do nabijacky, kedze aj navigaciu som mal spustenu, tak 5 hodin bez nabijania by to asi nevydrzalo
feco

Příspěvekod fanda v 13 bře 2013 11:59

Dle mé teorie bys kvalitu přenosu výrazně zhoršil tím, že bys vytáhl konektor nabíjení z navigace. Můžeš to zkusit? Alespoň bys mne uklidnil (pokud se to potvrdí), že mám zcela normální kus.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod feco v 13 bře 2013 20:18

Clovece, mas pravdu. V aute som to sice teraz neskusal (auto teraz okupuje manzelka :-)), ale skusil som to doma na HIFI vezi, tiez 107 MHz a GV7777 som napojil na klasicku nabijacku na 220V. A funguje to presne tak, ako popisujes .... ked vytiahnem nabijacku, zhorsi sa kvalita signalu. Dokonca som zistil, ze ani nabijacku netreba - staci ked prilozim prst na dierku, kam sa pripaja nabijacka, a signal je OK :-) To som nechapal ....
feco

Příspěvekod fanda v 13 bře 2013 23:29

Zřejmě, aby déle vydržela baterka, tak konstruktéři snížili výkon nf výstupu a rovněž tak i VKV výstupu. Aby to fungovalo (VKV) dobře, tak je třeba dodat alespoň nějakou anténu. Díky za zprávu.
Teď trochu z jiného soudku:
K navigaci jsem si koupil i pouzdro s klávesnicí, které zde inzeroval addam. Faktem je, i když se zde tvrdilo, že z něho navigace nevypadává, pravý opak. Trochu jsem tomu pomohl a teď v tom pouzdře navigace celkem dobře drží: Vlepil jsem pomocí dvoustranné lepící pásky pěnovou vložku o rozměrech cca 10x5x1 cm na pouzdro pod navigaci. Tím se docílí toho, že se přístroj v těch třech packách nekvedlá a lépe drží.
Pokud bude chtít někdo číst e-knihy, tak doporučuji stáhnout si z google play zadarmo program COOL READER, který toho umí podstatně víc než ten čtecí program, který je předinstalovaný (ten má totiž akorát hezčí animaci listování v knize).
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Mirus v 14 bře 2013 10:23

Minulý týden jsem si koupil v Entershopu (od addama) pouzdro s USB klávesnicí (ZDE). Nevšiml jsem si , že je anglická a vadila mi absence čárek a háčků , prostě diakritika . Na radu addama jsem si nainstaloval aplikaci External Keyboard Helper Pro
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper&hl=cs
a diakritika funguje . Teď je klávesnice česky :D .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod amatér v 14 bře 2013 17:13

Odlesk displeje při slunečném počasí a navigování.
Standardně mám Prestigio nastavené na minimální podsvícení, což byl dnes při navigování celkem problém, skoro nic nebylo vidět. Přepnul jsem podsvětlení na maximum a displej byl čitelný i při slunci.
Scheme mám default.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na PRESTIGIO - specifické postupy