Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Moderátor: deusexx
addam píše:MaHud - no dobře tedy, to už je třetí připomínka, že jsem Ti neodepsal na mail.Jdu se připojit na firemní počítač a odepsat Ti
![]()
![]()
To teda fakt miluju takové prudiče z Práááglu.
Mimochodem - musím se pochlubit - za týden budu mít konečně svojí vlastní sekretářku, takže moje produktivita práce vzroste o 150%. To znamená, že na emaily budu odepisovat ještě dříve, než mi přijdou
addam píše: Mimochodem - musím se pochlubit - za týden budu mít konečně svojí vlastní sekretářku,
mahud píše:addam píše:MaHud - no dobře tedy, to už je třetí připomínka, že jsem Ti neodepsal na mail.Jdu se připojit na firemní počítač a odepsat Ti
![]()
![]()
To teda fakt miluju takové prudiče z Práááglu.
Mimochodem - musím se pochlubit - za týden budu mít konečně svojí vlastní sekretářku, takže moje produktivita práce vzroste o 150%. To znamená, že na emaily budu odepisovat ještě dříve, než mi přijdou
Vybodni se na to a nech to na zejtra, jen jsi vypadal, že to nečteš, tak jsem si to nějak nemohl odpustit![]()
![]()
![]()
PS: Podle toho nového vlákna máš tréninik, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků