Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod amatér v 27 úno 2013 08:28

V podpise máš N670, utilita je ale učená pro Android.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Joska v 27 úno 2013 16:59

V popisu jsem to ještě neměl, ale mám nově i Freelander P10. UX v Navon 670plus mě jedou, ale v tom Androidu ne.
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod audis v 04 bře 2013 21:49

někde jsem viděl do sys.txt zápis, aby při minimalizaci Primo stále běželo na pozadí a neukončilo se za čas. Japak ten zápis byl? A Nezpůsobuje problémy?
audis

Příspěvekod amatér v 10 bře 2013 15:27

První oficiální verze Primo na Android marketu v.9.6.22.283887 pro Izrael
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient

audis píše:Japak ten zápis byl?

Hádej! show_minimize=1
audis píše:A Nezpůsobuje problémy?
Vyzkoušej sám, normální uživatel v Androidu použije tlačítko "Domů", a výsledek je stejný.
amatér
Moderátor

Příspěvekod skvorfi v 11 bře 2013 15:10

Ahoj.
Prosím všechny Guru (nejen) na tomto fóru o pomoc.
Nahrál jsem si do mého zařízení iGO Primo 2.0.1 9.6.7.281004. Bohužel mi nefunguje zvukové upozornění na radary (nefungují ani v předchozích verzích PRIMO 2), i když to mám vše zaškrtnuté. Není k tomu potřeba krom skinu (GJ 1.8) ještě něco jiného? Třeba nahrát nějaké zvuky do adresáře \iGO\ui_android, nebo něco podobného??? Radary prostě vidím, ale zvukem mě to neupozorní. Nepotřebuji, aby mi to říkalo nějaké dlouhé romány o tom, jaký je tam radar, ale aby se ozval alespoň gong, nebo houkačka, nebo prostě něco. Neozve se zvuk ani při výběru upozornění na radar, klepnutím na tlačítko TEST. Používám SKIN GJ 1.8, ale skinem to není, testoval jsem další 3 SKINy (originál, dimka, jinou verzi GJ). Zkoušel jsem i TTS hlasy, které mi sice všechno řeknou, ale na radar mě neupozorní. Už u toho sedím desítky hodin, pročítám diskuse a zatím bez úspěchu:-(.
Ještě pro doplnění, mám HTC Sensation XE, verze Androidu 4.03.

Pokud by měl někdo jakýkoliv typ, budu velice vděčný. Toto je pro mě velký trápení a utrpení:-(.
skvorfi

Příspěvekod SvoDa v 11 bře 2013 15:17

Testuješ to od stolu v simulaci, nebo při reálné jízdě ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod skvorfi v 11 bře 2013 15:55

Jak v režimu simulace, tak v reálném provozu.
skvorfi

Příspěvekod SvoDa v 11 bře 2013 17:02

V simulaci funkci radarů nezkoušej, neuslyšíš je, měl bys ale něco slyšet v reálu (pokud jsi něco špatně nezapisoval do Primo/sys.txt nebo data.zip/project_config/igo9.ini)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod skvorfi v 11 bře 2013 18:51

SYS.txt jsem zkoušel z více zdrojů. Rozhodně si jej nedovedu "napsat" sám. Druhý zmiňovaný soubor točím s celým balíkem DATA.zip, jak se objevuje na NETu. Nechci sem kopírovat obsah těchto souborů, je to dlouhé, ale tady jsem je pověsil. Pokud by tedy bylo možné je skouknout, byl bych vděčný.
Každopádně už teď děkuji, že to někdo řeší.
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/xt4RaYD/sbm-rar
skvorfi

Příspěvekod amatér v 11 bře 2013 19:11

Ten sys.txt je pěkná sbírka hámotin. Odstraň ho ze složky iGO a spusť Primo, ono ti naběhne a bude vše fungovat. Až zjistíš, co který zápis upravuje můžeš postupně doplňovat.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android