Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod Jerry v 16 úno 2013 08:55

Jsem smutný, po update na JB 4.2.2 - Nexus 7 mi nejde Primo, které předtím šlapalo jako víno. Původně vůbec nenajelo, po nové instalaci a smazání save se dostanu k počátečnímu nastavení, vše nastavím, ale při dokončení konfigurace to spadne.

Jiné naplikace, Sygic, OziExplorer, Androzic, Locus, OsmAd a další jsou bez problému. Kde hledat příčinu, poradíte?

Díky.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod amatér v 16 úno 2013 14:32

Spadne, nebo zůstane vyset na Aktivaci produktu?
Podívej se i sem, zdá se, že s problémy je to tak 50 na 50.
Kód: Vybrat vše
http://androidforum.cz/update-jb-4-2-2-t38529.html
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 16 úno 2013 15:12

Spadne. To fórum sleduji, update proběhl bez problému. Mám skutečně verzi 4.2.2.
Když jsem včera Primo poprvé po aktualizaci spustil, spadlo to okamžitě. Podruhé jsem jsem odinstaloval, smazal save a provedl restart zařízení, tak Primo naběhlo komplet. Dnes ráno jsem před odjezdem na cestu to chtěl spustit, ale dopadlo to tak, jak jsem psal.

Zkusím to ještě odinstalovat komplet, včetně všech dat. Ještě si ale něco přečtu na 4pda.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod ooloo v 16 úno 2013 20:45

Měl bych možná hloupý dotaz. Když zobrazím 3D mapu v Praze, Olomouci, Ostravě vidím 3D budovy. V Brně nic. Je to čistě záležitost mapy?
ooloo

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2013 20:53

Ne, je to záležitost souborů .3DC (bloky budov) a .3DL (významné samostatné budovy) v content/buiding, píše se o tom již např zde viewtopic.php?p=91592#p91592
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod ooloo v 17 úno 2013 22:19

Jo, díky za nakopnutí. Už tam mám kostečky. :D :D
ooloo

Příspěvekod SvoDa v 18 úno 2013 06:50

Pokud si dobře vzpomínám, tak v Brně jsou i nějaké významné budovy (.3dl). Myslím, že Petrov, vila Tugendhat, sloup a kašna na Zelňáku,...

P.S.: budovy se řeší zde viewtopic.php?f=9&t=131&hilit=petrov nebo zde viewtopic.php?f=74&t=2342&hilit=budovy
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 18 úno 2013 13:03

Tak se mi podařilo, díky radě od amatéra, odstranit příčinu výšeuvedého problému na Nexus 7. Po odstranění složky ui_android vše funguje.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod amatér v 26 úno 2013 20:23

UX utilita pro PRIMO Android, která rozšiřuje spodní menu nabídky start o položky odkazující na web a možnost předdefinovat telefonní číslo, pro přímé volání z prostředí PRIMO.
Vše co utilita obsahuje jsem vytáhl ze skinu Dimka, takže uživatelé tohoto skinu nemusí stahovat.
Snap_2013.02.26_20h20m06s_002_.png

URL adresu jsem defaultně nastavil na bibli každého správného uživatele iGO/PRIMO, na stránky našeho guru tomasii. Adresu i telefonní číslo si však každý může změnit dle svého uvážení a potřeb.
phone_web.zip

Do Dictionary.lang
Kód: Vybrat vše
Would you like to set new default phone number?="Chcete zadat nové telefonní číslo?"
Would you like to set new default URL address?="Chcete zadat novou URL adresu?"
Selected Phone Number="Uložené telefonní číslo"
Selected URL Address="Uložená URL adresa"

Díky: WertrVRV
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Joska v 27 úno 2013 07:10

Zdravím, zkoušel jsem tuto utilitu a nejede. Dočetl jsem se tady, že na utility UX je potřeba podporovana verze. Můžete napsat která verze toto podporuje?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android