Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod Carllos v 05 úno 2013 21:57

Zdar všem, tak po dalších hodinách hledání a díky návodu viz. viewtopic.php?f=77&t=2756&start=100#p89206, hlásím poloviční úspěch
2013-02-05-21-39-15.png
, ale
2013-02-05-21-39-49.png
. Poradí někdo jak dál? Díky předem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Carllos

Příspěvekod ooloo v 06 úno 2013 19:56

Pro SvoDA. Tak jsem dnes vyzkoušel to oddalování a na obyč cestách nefunguje ani při zatrhnutém, ani při nezatrhnutém. Dálnici bohužel nevyzkouším, to tu nemám :D :D . Jsem rád že mi to potvrdil i kolega zo Slovenska. Máš/ máte někdo nějaký nápad co s tím?
ooloo

Příspěvekod SvoDa v 06 úno 2013 20:08

tak zkus nějakký skin pro Android, jelikož některé mají pro ten Automatický přehled krom OFF/Pouze na dálnici i právě to zmiňované nastavení "Vždy" a pak se to odzoomuje i na okreskách, nejen na dálnici.
Já ale Android nemám, takže skiny nezkouším a jestli tu přidanou hodnotu má i tento skin amatér & fmilan netuším, ale skin skin GjAk_v1.6 pro Android by to mít mohl, pakliže to už dlouho má skin téže autorů pro WinCE
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod ooloo v 07 úno 2013 15:29

Tak jo, mrknu po skinu. Díky moc za rady.
ooloo

Příspěvekod Jerry v 08 úno 2013 11:08

Věděl by někdo, jak zvýšit úroveň hlasu tts (Eliška) v Primo - android? Úroveň přirozeného hlasu (Zbyněk) je dostačující. V sys.txt jsem zkoušel různé hodnoty gain v oddíle dynamiccompressor i effect_volume v oddíle sound. Na zápisy žádná reakce. Jaký význam mají hodnoty v uvozovkách "xxx" a bez uvozovek. Tak je mám ve v svém sys.txt. Není to chyba?

Děkuji za informaci.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod vovi v 08 úno 2013 12:34

Ono to nejspíš bude přímo v nastavení android přístroje jako takového - hlasitost těch "namluvených" hlasů se bude řídit nastavením hlasitosti pro média, zatímco TTS bude spíš nastavené podle hlasitosti syntezátoru (jedno takové nastavení je přímo v TTS enginu; už jsem viděl i verzi androidu - custom ROM pro JB 4.1.2, kde se master volume pro syntézu dalo ovládat i centrálně v nastavení zvuku).
Ale přímo v Primo to asi nepůjde - původní hlasitost, která je na výstupu ze syntézy, prostě nezvýšíš.
Nicméně moje Xperia NEO měla v tovární verzi ICS (4.0.4) v nastavení zvuku zaškrtávací políčko (něco jako Xload... název si přesně nepamatuju, už to tam nemám), které způsobilo dost zásadní zvýšení celkové hlasitosti. To ale byla zřejmě nadstavba od SONY...
Zkusím se poptat na android fórech a dám vědět. ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jerry v 08 úno 2013 14:55

Vovi, děkuji za vysvětlení problému. Teď vím, že mé dosavadní pokusy se zápisy v sys.txt nemohly mít úspěch, stejně jako některé další. Primo pro androida je prostě odlišné od původního.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod amatér v 08 úno 2013 15:18

Kvalitu zvuku v zařízení s Androidem lze regulovat i touto aplikací
Kód: Vybrat vše
http://www.svetandroida.cz/vyzkousejte-betu-volume-s-5pasmovym-ekvalizerem-201203
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 08 úno 2013 16:08

Mirku dík za tip. Uvedený nepomohl, ale je tam celá řada dalších, budu zkoušet.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod astarte v 09 úno 2013 15:01

Potrebujem poradiť,chcel by som dať nižšie animovaneho policajta?
Obrázek
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android