| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..
 Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip .. ale, taky nenapíšeš a nikde to nevidím, jak a kde ten soubor umístit...Takže chlapi, když něco radíte, tak nám méněnadaným
  ale, taky nenapíšeš a nikde to nevidím, jak a kde ten soubor umístit...Takže chlapi, když něco radíte, tak nám méněnadaným   to musíte polopatě vysvětlit, rozbalit, nerozbalit, kam nakopírovat, do jaké složky a.p. ušetří se potom spousta zbytečných doplňujících dotazů...Já hodně potom jedu systémem pokus-omyl, ale je to někdy na mrtvici..
 to musíte polopatě vysvětlit, rozbalit, nerozbalit, kam nakopírovat, do jaké složky a.p. ušetří se potom spousta zbytečných doplňujících dotazů...Já hodně potom jedu systémem pokus-omyl, ale je to někdy na mrtvici..
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

fantazie, já se půjdu asi opít
 fantazie, já se půjdu asi opít  
 http://www.igo8navigation.com/dimka_wervrv_skins/skin_dimkawap156_gpsforumw_480272_800480-t2446.0.html 

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků