Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
briadogs píše: Ale teraz nasledovalo veeelke sklamanie ked som zistil ze nie je mozne aby mi navigacia fungovala tak ze ma dovedie presne na cislo domu kdekolvek aj v malej dedinke.
Ani v najhorsom sne by ma nenapadlo ze takato novinka takuto beznu vec nedokaze.
addam píše:Nevím jaké informace uvádí, nebo neuváídí ve svém eshopu prodejce u kterého jsi to kupoval, ale v popisu tohoto produktu v našem eshopu (entershop) jasně uvádím toto: "Oproti některým jiným GPS navigacím s program iGO Primo, jsou v této verz obsažena pouze čísla orientační."
nenicododat píše:Trochu se dotoho přidám,taky uvažuji o koupi Prestigio 7777. Po přečtení recenze na Enter Polička mě je přece jasné co kupuji...dobrej tablet kde je i GPS s iGO PRIMO, které je u tohoto modelu předehráno v základu s licencí na mapy celé Evropy.
Když budu chtít plnou výbavu tak si přece koupím originál krabičku třeba Navon s navi...[/i] [/b]
Primo má funkci záznam (nahrávání) trasy a lze si pak nahranou trasu odpovídající tvé jízdě zobrazit na mapě a vyvolat si statistické údaje o výškovém profilu, rychlosti, časech (klikem na mapu lze zobrazit i čas, rychlost a nadm.v. v daném místě), spotřebách paliva a vyexpotrovat si ji do formátů zobrazitelných na mapách na netunenicododat píše:Ahoj ve spolek,tak nějak by mě zajímalo zda je možné současně použít navigaci a zároveň použít pro záznam za jízdy-jako černou skříňku...
Zpět na PRESTIGIO - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník