Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod amatér v 27 pro 2012 17:17

Tome, to je jednoduché, používáš verzi Android určenou pro tvé zařízení, ti co mají problémy s JB si je způsobují sami, v domnění že aktualizovali svůj původní os. :D
V tomto ohledu jsem také zaostalý mám Android 4.0.3 :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 28 pro 2012 18:22

Tak to já jsem ještě zaostalejší :oops: Originální verze 2.3.5 však (vzhledem k Primu) nemá žádný problém :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 28 pro 2012 18:49

No já si dovolím malé OT. Na mém SGS 3 jsem měl z výroby ICS 4.0.2. avšak velmi brzo jsem aktualizoval na 4.0.3. Jediné co jsem po aktualizaci pozoroval bylo nižší výdrž baterie. Nedávno mi byla nabídnuta aktualizace na JB 4.1.1. Je pravda že vzhledem k některým známým problémům jsem se trochu bál ale nakonec jsem to vyzkoušel. Kromě toho že byly odstraněny některé drobné chyby jsem nepozoroval žádnou výraznou změnu. Snad jen jsem měl pocit že baterie vydrží o něco málo víc ale stále to nebylo takové jako když byl telefon nový. Podotýkám že všechny aktualizace byly zcela oficiální od Samsungu a že mám telefon rootnutý. Minulý týden jsem na základě doporučení přešel na 4.1.2. Jedná se sice o oficiální aktualizaci pro SGS 3 ale polskou. A tady konečně pozoruji výraznou změnu. Baterie najednou zase vydrží 3 dny i déle.
Ani s jednou verzí jsem se nesetkal s problémem u Prima nebo jiného programu. Vše funguje jak má včetně zvuku v Primu. Používám TTS Acapela a hlas Eliška.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod pochvochtej v 28 pro 2012 22:38

to Jasper

Hmm, jak tak pročítám tvůj poslední příspěvek, tak jako bys mě citoval. S aktualizacemi jsem postupoval nachlup stejně, tu polskou jsem taky nahazoval cca týden dozadu a včera jsem přidal SiyahKernel S3-v1.8.6. Vše jede jak má, s Primem nebyl problém nikdy (krom pokusů a testů), ale vždy po nahození prověřené verze vše jede na 100%. Hlas TTS SVOX taky bez problémů.
pochvochtej

Příspěvekod dee123 v 03 led 2013 23:50

pánové chci se zeptat, jestli mohu tady? Momentálně mám pro navigaci mé HTC tytn II s iGo 8 no velice ráda bych jela výš jak s telefonem tak i iGO Primo 2 se mi moc líbí. A tak bych chtěla znát váš názor. Procházím si blogy a na jednom tady
Kód: Vybrat vše
http://print24.com/blog/2013/01/sony-xperia-z-release-date-and-price-leaks/
jsem narazila na Xperia Z ale ráda bych věděla jestli na tom půjde iGO Primo 2 když to má ten Jelly Bean?
amatér píše:Pravidla fóra
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
dee123

Příspěvekod vovi v 04 led 2013 07:42

To je dobrá otázka :D
V podstatě by to běhat mělo, má to ovšem dvě ale:
1) Na JB jsou občas problémy s TTS hlasy.
2) XZ má FullHD rozlišení (1920×1080). A to má "trochu delší" poměr stran, než 800×480, na které jsou stavěné DATA.ZIP soubory. Takže grafika bude asi trochu rozhozená a bude možná působit trochu humpolácky - jeden pixel se "roztáhne" na čtvereček cca 2,5×2,5 pix a to nebude dělat dobrotu (dokud někdo nepřekope DATA.ZIP pro tohle rozlišení).

Protože se teď v lednu po výstavě CES vynoří víc FullHD telefonů, je jen otázka času, než se do úprav někdo pustí. A než se sem tyhle Xperie dostanou (osobně tipuji tak květen - když to půjde dobře), tak už možná bude všechno vyřešené.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 04 led 2013 08:45

Opět si dovolím oponovat. Na oficiální verzi JB žádný problém s hlasy TTS neregistruji.
Pokud se týká toho rozlišení tak vovi má pravdu. Nicméně řešením by bylo použít alespoň pro začátek data.zip 1280x720 kde je alespoň poměr stran stejný sice budou všechna tlačítka a ikony menší ale použitelné to bude. Osobně na Samsung Galxy S3 používám data.zip od bb2005 (1280x800) s vlastními drobnými úpravami a korekcemi právě pro rozlišení 1280x720. Pokud bude zájem mohu poskytnout. ;)
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 08 led 2013 12:44

Byla publikována nová verze 9.6.7.242597. Nicméně podle ohlasů se zdá že nic nového nepřináší.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod amatér v 08 led 2013 13:16

Kde se vzalo toto nevím. Je jisté, že to není nic až tak převratného.
Nová, ověřená, verze pro Android je:
9.6.7. 252486 z 9.8.2012
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod klausz v 08 led 2013 23:06

uz si nevim rady, zkousim marne zprovoznit primo na samsung gt 15500, ale neustale mi to hlasi - aplikace igo (proces com.igo.javaclient) byla neocekavane zastavena. opakujte akci. zkousel jsem ruzne .apk, podle karkulky z prispevku na zacatku tohoto vlakna, porad nic. na htc wildfire funguje vse ok. muze mi nekdo poradit? diky predem. rozliseni 240x320.
IGO Primo 8.5.9.142948
Sbertaud 13v.2.0EUR+
Dreimgo DG100BT
Simvalley SP-100, Android 4.0.4
klausz

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android