Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Hlas TTS Iveta pro PRIMO for Android

Příspěvekod x46x v 30 pro 2012 17:40

Ahoj. Mám trochu problém s rozšířenými příkazy. Například tam kde má být upozornění na přechod mi navigace hlásí hasičskou stanici, stejně tak ji vidím i na mapě. Tak nevím zda to má vůbec něco s hlasem společného, nebo zda to jde nějak přepnout v hlase, to co vidím na mapě mi tolik nevadí.

Další maličkost je skloňování. Například "semafor s radarem po padesát metrů" místo "semafor s radarem po padesáti metrech"
x46x

Příspěvekod SvoDa v 30 pro 2012 17:44

k Jasperově dB rozšířených radarů je nutné mít trošku upravené ikony radarů - viz viewtopic.php?p=85371#p85371

Jak je to ale v tvém Andoidu netuším, když tak použij dB jen základních radarů, popř. tě tu někdo odkáže na upravené ikony radarů pro rozšířenou dB pro Android
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod x46x v 03 led 2013 16:30

No radary jsou jedna věc - z toho topikcu jsem nějak nepochopil co všechno bych měl udělat, ale pruh s radary jsem nenašel, nebo jsem ho přehlédl.. A na internetu jsem nic takového nenašel

Druhá věc se ale týka hlasu snad víc - vyzkoušel jsem teď přimo na delší trase a děje se následující - po nějaké delší době Primo/Hlas prostě ohluchne, přestane mluvit, ale radary pořád normálně pípají, jen ten hlas prostě nemluví, ani v nastavení a pomůže jen restartování aplikace, je to zvláštní protože když jsem jezdil po Praze tak se mi to nikdy nestalo, ale o víkendu jsem jel na hory a musel jsem Program asi 4x restartovat..
x46x

Příspěvekod Jasper v 04 led 2013 06:06

Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 04 led 2013 09:51

Děkuju. Tak jsem si nakopíroval soubory do data.zip a igo při načítání spadne. Nevím zda je to rozlišením které mám 960x540 (qHD) nebo použitím 7zipu. Je třeba použít nějaké konkrétní nastavení pro úpravu data.zip?
x46x

Příspěvekod SvoDa v 04 led 2013 09:56

no nejlepší asi bude v TotalCommanderu, nebo v klasickém průzkumníku windows tahem myši z jednoho okna do druhého přemístit stávající soubory, které budeš nahrazovat novými (pro zálohu) pak je v data.zip označit a smazat a na místo nich opět tahem myši přetáhnou nové soubory.
Není dobré rovnou novými staré přepisovat.
Předem si udělej zálohu celého původního data.zip
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod x46x v 04 led 2013 10:31

TotalComander tu nemam, zkusil jsem to ještě ve WinRaru, nejprve je smazat a nahrát, ale iGO při startu spadne. Když nahrávám soubory speedwarn_XX jsou u nich i soubory s kouncovkou .spr - ty mám nechat nebo smazat?
x46x

Příspěvekod Jasper v 04 led 2013 10:52

Proč ti to padá netuším ale pravděpodobně to opravdu může být poškozením data.zip při nahrávání těch souborů. Mě osbně to nešlo v Total Comanderu a ve Win rar verze vyšší než 4.01. Vrátil jsem zpět WinRar 4.01 a soubory nahrávám bez problémů. Pokud se týká těch souborů spr tak jsou nutné pouze pro data.zip který má rozlišení 1280x720(800) takže pokud máš datazip pro 800x480 použij pouze ty bmp z příslušného adresáře. Pokud ovšem máš data.zip 960x540 tak by jsi si musel ty bmp soubory upravit.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 04 led 2013 11:16

No zkusím to ještě v nejnovějším WinRaru 4.20 a potom kdyžtak nějakém starším. Je lepší si si celý data.zip rozbalit nebo to vkládat přímo do archivu? Data.zip bych měl mít nějaký univerzální (snad až do 1280x800), složku tam mám pro 800x480.. A soubory speedwarn2 3 a 4 tam vůbec nemám ty s koncovkou _list mám všechny..

EDIT: Tak nový WinRar dělal stejnou neplechu, no v tom starém se povedlo, iGO spustím, ale stále vidím skoro všude požární stanice, řekl bych že je to v místech kde má být přechod..
Naposledy upravil x46x dne 04 led 2013 11:27, celkově upraveno 1
x46x

Příspěvekod SvoDa v 04 led 2013 11:19

data.zip rozhodně nerozbalovat. je tam tolik souboru, že při kompresi by mohlo dojít k chybám
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE