2 heroman63: Ani sa necudujem ze to spadne pri snahe o odfotenie. Predpokladam, ze si adresar zalozil v priecinku iGO na sdkarte (ci uz internej alebo externej).
definovane mas ale:
- Kód: Vybrat vše
screenshotfilename="\foto\obr_%002d.jpg"
-Jednak android je zalozeny na linuxe, cize krajsie je pisat oddelovace priecinkov ako jednoduche lomitko a nie obratene.
-Za dalsie (aj ked toto nemam overene), ale mas to definovane ako absolutnu cestu a predpokladam ze adresar "/foto" urcite neexistuje
-Pokial chces pouzit absolutnu cestu, mozes skusit, ale potom by to malo vyzerat nejako takto: "/mnt/ext_sd/iGO/foto/obr_%002d.jpg" pre externu kartu alebo "/mnt/sdcard/iGO/foto/obr_%002d.jpg" pre internu kartu (cesty su pre tvoj pristroj - sam mam rovnaky, len s tv naviac)
-Doporucujem ale nepouzivat absolutne cesty, nakolko je to menej "pruzne", cize doporucujem ti to napisat takto (v "iGO" musi existovat priecinok "foto"):
- Kód: Vybrat vše
screenshotfilename="android_linked_root/foto/obr_%002d.jpg"
-Pokial by si pouzival moj Thin build, a nechas ho vytvorit sys.txt (t.j. nemas uz v iGO vlastny), tak to bude nakonfigurovane tak, ze bude screenshoty ukladat do adresara "iGO/debug" bez toho aby bolo treba nieco nastavovat ci vytvarat.
A k povodnej otazke, som prekvapeny, ze hovoris, ze je to male. Tablet ma 800x480 pri 7" uhlopriecke. Osobne prave vsetko potom vyzera strasne velke, takze som skusil na tom tablete data.zip pre 480x320 co uz vyzera lepsie. Samozrejme, je potreba par veci zmenit, na co som urobil branding.zip - najdes to tam kde aj Thin.