Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod SvoDa v 15 pro 2012 09:28

samotný zápis screenshotfilename="\foto\obr_%002d.jpg" v sys.txt nestačí, pokud sis nevytvořil složku foto ve složce programu, čili ve tvém případě pravděpodobně iGO/foto.

P.S.Ještě je vhodné (nikoliv nutné) pod uvedený zápis přidat screenshotsavecameraini=0 (ty ho tam máš, píši to pro ostatní), aby se do složky iGO neukládaly .ini soubory (s informacemi o screenech) vytvářející se společně se screeny
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod heroman63 v 15 pro 2012 10:33

Ahojky, tak složka foto je už tam, ale zas to spadlo.
heroman63

Příspěvekod luboz v 18 pro 2012 12:49

2 heroman63: Ani sa necudujem ze to spadne pri snahe o odfotenie. Predpokladam, ze si adresar zalozil v priecinku iGO na sdkarte (ci uz internej alebo externej).
definovane mas ale:
Kód: Vybrat vše
screenshotfilename="\foto\obr_%002d.jpg"

-Jednak android je zalozeny na linuxe, cize krajsie je pisat oddelovace priecinkov ako jednoduche lomitko a nie obratene.
-Za dalsie (aj ked toto nemam overene), ale mas to definovane ako absolutnu cestu a predpokladam ze adresar "/foto" urcite neexistuje
-Pokial chces pouzit absolutnu cestu, mozes skusit, ale potom by to malo vyzerat nejako takto: "/mnt/ext_sd/iGO/foto/obr_%002d.jpg" pre externu kartu alebo "/mnt/sdcard/iGO/foto/obr_%002d.jpg" pre internu kartu (cesty su pre tvoj pristroj - sam mam rovnaky, len s tv naviac)
-Doporucujem ale nepouzivat absolutne cesty, nakolko je to menej "pruzne", cize doporucujem ti to napisat takto (v "iGO" musi existovat priecinok "foto"):
Kód: Vybrat vše
screenshotfilename="android_linked_root/foto/obr_%002d.jpg"

-Pokial by si pouzival moj Thin build, a nechas ho vytvorit sys.txt (t.j. nemas uz v iGO vlastny), tak to bude nakonfigurovane tak, ze bude screenshoty ukladat do adresara "iGO/debug" bez toho aby bolo treba nieco nastavovat ci vytvarat.

A k povodnej otazke, som prekvapeny, ze hovoris, ze je to male. Tablet ma 800x480 pri 7" uhlopriecke. Osobne prave vsetko potom vyzera strasne velke, takze som skusil na tom tablete data.zip pre 480x320 co uz vyzera lepsie. Samozrejme, je potreba par veci zmenit, na co som urobil branding.zip - najdes to tam kde aj Thin.
luboz

Příspěvekod heroman63 v 18 pro 2012 20:41

Ahojky- luboz to byla trefa do černého :D . Ten druhý zápis je přesný. Konečně fotím. Díky.
heroman63

Příspěvekod velsak v 20 pro 2012 08:35

Přátelé, zdravím před vánoci a současně velmi děkuji všem kteří se mi snažili pomoct při zprovoznění prima na androidu na G3. konečně se podařilo, bohužel nejsem schopen říct čím to bylo, což mě mírně znervoznuje;-). snad to vydrží.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod devils26 v 26 pro 2012 19:43

zdravim všechny , rád bych taky uz konecne nasel odpovedi, po procteni celeho tohohle vlakna jsem je nenasel. mam HTC One X a podarilo se mi zprovoznit vse i v mem rozliseni. jedine co se mi na mape nezobrazuje jsou radary, a taky se mi nepodarilo rozchodit ceske hlasy. mam nerootovanou original romku s JB. poradi mi prosim nekdo kde sosnout nejaky cesky hlasy ? mam hlasy ze starsi verze igo myway ale nefungujou, liska je zpomalenej a ani normal hlasy nejedou. nekde jsem cetl ze to je na JB problem. ale nevim jestli uz ho nekdo vyresil. daji se nekde nejake hlasy, popripade i pavel liška stáhnout ? děkuji.

tak jsem si s tim chvilku hral a reknu to asi takhle,někdo mi poradil ze thin 1.3 od luboz resi hlasy, ale :

1. mam apk soubor Primo ktery jsem stáhl na xda, nainstaluju a mam pekne rozliseni na moji obrazovku a nic mi nikde nechybi, problem je ze mi ale nejdou hlasy.

2. mam apk soubor thin 1.3 od luboz zde stazeny, tam mi sice fungujou hlasy ale obraz neni pres celej display a když pred instalaci tohoto apk smazu slozku save tak uz pri EULA podminkach mi chybi dole kus obrazovky kde je potvrzovaci tlacitko a nemuzu dal.

hraju si s tim asi 3 hodiny a uz jsem s nervama v kyblu. potreboval bych obe ty apkcka zkombinovat ale to nejde. poradi mi prosim ted nekdo ? dekuji mnohokrat.
devils26

Příspěvekod amatér v 26 pro 2012 21:50

K hlasům, PRIMO 2 je stavěné pro hlasy .lua, je jedno zda jde o hlas přirozený, nebo hlas TTS. Hlas Liška je v .csv.
S JB ti neporadím, to mi do telefonu nesmí. Než takové problémy, vrátil bych původní os.
amatér
Moderátor

Příspěvekod devils26 v 26 pro 2012 22:00

me je jedno jestli to bude liska nebo siska nebo normalni hlas, me nejde zadny hlas, proste pri navigaci nemluvi. uz se mi to podarilo aby to mluvilo ale zase bylo spatne rozliseni a chybelo mi dole tlacitko na displayi. nebo zase melo spravne rozliseni ale nemluvilo. zkousel jsem prohazovat i sys a nic, nekdy to ani nenabehlo. mam adrid origo room JB a HTC One X

amatér píše:Předchozí příspěvek není potřeba citovat.
devils26 píše:mam adrid origo room JB a HTC One X

měl jsem za to, že HTC One X má operační systém Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Proč tam tedy cpeš něco tak stupidního jako je JB?
devils26

Příspěvekod devils26 v 26 pro 2012 23:20

protože vyšla aktualizace android 4.1.1 JB tak proč jí tam nedat že ?

amatér píše:No, hlavně poté, co všude píší, jaké jsou s ní problémy. :roll: Že?
devils26

Příspěvekod tomasii v 27 pro 2012 15:42

Já jádru tohoto problému moc nerozumím, když na Androidu jede bezproblémově Svox, nebo Eliška. Já používám k plné spokojenosti Elišku, která vyslovuje dobře. Tak proč některý z nich nepoužít :?: :?: :?:

PS.: Používám Android 4.0.4 a v této verzi jedou oba hlasy. Že by nejely pod 4.1.x :?:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android