Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod agent007 v 01 pro 2012 21:38

díky za rady,zatím nic jsem nevyřešil,ani nevím v jakém programu se dá to ní vlést,normálně ve win apd. skoro nic není vidět.Zkoušel jsem comada také nic,ani v navigaci pomocí win také nic kloudného.Žádné registry nevidím,proč to zničil ten global zip nechápu,tak pěkně šlapala.Zvládala všechny vychytávky co tady se objevují a takový soubor,který jsem několikrát měnil ji poslal pod kytky.
agent007

Příspěvekod Bruca66 v 01 pro 2012 22:13

Pad zpusobuje i poskozeni dat Primo. Nejen EXE. Doporucuju stahnout vse znova.
Bruca66

Příspěvekod agent007 v 01 pro 2012 22:38

Díky všem za rady,snad to nějak rozchodím ??? První poznatek kupředu je ten,nahrál jsem zálohu Prima na SD kartu,přepsal jen v sys cestu k Primu a dal do navigace a Čína při spuštění s SD najíždí,tak jak dříve z MFD.Nevím sice,jak bude rychlé čtení s SD ?? je to 8 GB a klas 4,když se nepodaří MFD rozdejchat tak investuji do větší karty 16Gb a klas 10,uvidím.Už aspoň tak.Budu zkoušet,jestli to něco časem neudělá v registrech!! Aspoň si můžu dál hrát a nepřišel jsem o vše,začínat znova by se mi fakt nechtělo.Těch vašich "vychytávek" je čím dál víc. :o
agent007

Příspěvekod caco v 02 pro 2012 18:39

do činy vlezieš aj total comanderom.ale musiš isť do residentflash2 ktora nie je vidieť. Aknevieš ako tam vlezieš napiš mi sz a tam ti to popišem, myslím že tu to nebudeme písať, naviše to je vlákno o primo2 a nie o číne ako takej
caco

Příspěvekod tomasii v 03 pro 2012 17:10

Jestli to dobře rozumím, tak
- čína najíždí v pořádku do základního menu,
- Primo najíždí v pořádku jen z karty, ne z ResidentFlash,
- Primo na kartě spouštíš přemapováním "Navi" tlačítka na kartu.
Je to tak?
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 03 pro 2012 20:22

jj asi tak jak jsi napsal,najíždí normálně,tak jako předtím,jen nelze spustit iGO ani Primo,při kliku hned vyhodí chybu. Jinak všechny programy co jsou na MFD jedou,přepnu jak do navigační tak i do win režimu. Jinak mám teď Primo na kartě a jede jak jelo s MFD,jen jsem v navigaci nastavil cestu na exe na kartu,tak spouštím zase tlačítkem osobního auta v navigačním menu Číny.Dokonce jsem i dal ten nový Global co ten "krach" způsobil.
agent007

Příspěvekod tomasii v 04 pro 2012 10:12

To "nakopávání" některých souborů je divné, když to běží z karty. Zkus dát do ResidentFlash fungující minimální konfiguraci bez všech rozšíření - jednu mapu, žádný sys, branding, poi, atd. - a zkus to bez karty rozjet. Pokud se bude opět něco nakopávat, tak se koukni co a jak je to nakoplé. Jinak je těžko radit.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 04 pro 2012 19:56

Dnes jsem měl asi šťastný den,nic jsem s Čínou nedělal.Do systému jsem se ani nedostal a jen tak na zkoušku a dle povzbuzení od Tomasiiho,jsem nahrál do MFD ze zkušební karty snad rok staré Primo,přepnul jsem do Win navigace a kliknul na exe,Primo najelo.Tak jsem nainstaloval poslední zálohu před "krachem" a jede jak před tím.Podle mne se registry vyčistil,nebo přepsaly samy. Snad to chtělo čas. Snad to pomůže i ostatním majitelům Čínských mašinek na niž provozují Primo 2.
agent007

Příspěvekod tomasii v 04 pro 2012 23:22

S čínou mám taky "své" zkušenosti, z počátku vyčtené z "čínských" fór. Proto jsem hned na začátku udělal backup kompletní navi, tj. i RF2, aby byla naděje, že to dám do původního stavu. Doporučuji. :idea:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod caco v 05 pro 2012 14:33

Ano radšej urobiť zálohu ale aj RF2 alebo najsť niekde firmware. Já mám už na tri číny firmware, takže keby niekto potreboval, tak pošlem.
caco

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE